2777
2789

سلام شبتون خوش

من از یه آقایی خوشم میاد حدودا یه سال نیم  ولی میترسم متاهل باشن 

خدایی نکرده احساسم بهشون گناه باشه بخاطر همین جلو چشمشون ظاهر نمیشم یعنی نمیتونم به مغازشون زیاد برم 

سنشم میخوره 26و27باشن رفتارشون معقول و مودبه 

پیج اینستاشون و تلگرامشون عکس خودشونه فقط  بیشونم هیچی عاشقانه نزاشتن حلقه هم ندارن چجوری غیر مستقیم متوجه بشم متاهلن یانه 

خواهش میکنم راهنمایی کنید چون نمیدونم از کجا بفهمم از طرفیم نمیتونم فراموششون کنم 

اینم بگم به بهونه آگهی لباس مجلسی زنونه تو دیوار تماس گرفتیم گفتن اشتباه گفتیم همسرتون چی نزاشتن گفتن کاملا اشتباه

یه راهکار خوب بدین 

می آید هر آنچه باید 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آقایون زیاد بیوگرافی و پروفایل عاشقانه نمیزارن.

یا شناسنامشو ببین. یا از یکی بپرس

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

[QUOTE=346836804]فالوش کن  تمام هایلایت ها پستا رو چک کن کامنت هارو چک کن اگر کامنت دختر بود ک معلوم زن داره ...[/QUOTE

خودم که نمیتونم درخواست بدم 

کسی روهم قبول نمیکنه نه دختر نه پسر

می آید هر آنچه باید 🌱
[QUOTE=346836804]فالوش کن تمام هایلایت ها پستا رو چک کن کامنت هارو چک کن اگر کامنت دختر بود ک معلوم ...

عجب..اگر خیلی نمیشناست درخاست بده از کجا میدونی قبول نمیکنه مگ قبلا دادی؟؟

غریبست هیچ جوره نمیشه فهمید

به بهونه های مختلف زنگ بزن. بگو خانومت ناراحت نشه من تماس میگیرم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
میشناستم مشتری مغازشونم دوستمو و نامزدش درخواست دادن قبول نکرد

بگو نامزد دوستت باهاش دوست شه ازش بپرسه