2777
2789
عنوان

سقط سندرون داون

1265 بازدید | 38 پست

سلام من ماه قبل در آخرین روز هفته هجدهم جنین مبتلا به سندروم داون با مجوز پزشکی قانونی سقط کردم نه میتونستم بدنیا بیارمش چون همسرم کااانلا مخالف تولدش بود و میگفت خودت به تنهایی بزرگش کن و نه الان که سقطش کردم با خودم کناذ میارم احساس عذاب وجدان وحشتناکی دارم، کسی هست بتونه آرومم کنه؟ مرتکب گناه شدم با این شرایط؟ 

مادر دل شکسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مجوز پزشمی قانونی داشتی نه گناه نیست حتما دستور قاضی بوده اما اگه خودت سقط کردی که بحثش جداس

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

وقتی قانون بهت اجازه سقط داده پس گناه نکردی تو یه انسان بی گناه و از زجر کشیدن تو این دنیا نجات دادی اون بیمار بود قطعا اذیت میشد تو این دنیا 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یکی از اشناهامون رفت آمینو سنتز گفتن سندروم دان بچه سقط کن...ولی شوهرش نداشت...الان بچه ۱۰سالشه..پارسال از پوشک گرفتش...بخاطر بچه بیماری اعصاب گرفته همش قرص میخوره...هیچ جا روش نمیشد بره..خیلی زجر کشید..همش گریه میکنه