2777
2789
عنوان

سلام بیاین

46 بازدید | 5 پست

سلام بینمون عمل کردم 21سالمه پیر بعد بینم الان هم مشکل تنفسی دارم هم انحراف پیدا کرده پولشو ندارن ترمیم کنم بنظرتون کار کنم چشاش ضعیفه عمل کنم یا واسم چند سال دیگه تو 25. یا26  که هم سنم بالا تر  رفت هم وضعیت زندیگشو بهتر شدش عمل کنم بینمو

پول عمل چشمو داری عمل کن چند سال دیگه هم دستت باز شد بینیتو ترمیم کن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول عمل چشمو داری عمل کن چند سال دیگه هم دستت باز شد بینیتو ترمیم کن

پول عمل چشاشو می‌خوام دو یه ماهی کار کنم جمع اوکی بشه ولی بینمو میدونم اگه الان کار کنم به مشکل میخورم هم از کار میکنم هم باید 8ماه براش کار کنم از ازندیگیم عقب میرفتم

نمی فهمم چی نوشتی

میگم بینمو عمل کردم پسرم 21سالمه بعد هم مشکل تنفسی خوردم هم انحراف پیدا کرده پول ندارم دوباره ترمیم کنم بنظرتون چشامو عمل کنم بهتره با واسم تو 25.26 ساکی وضعیتم اوکی شد بینمو دوباره عمل کنم