peranses79 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 398 عنوان نحوه خوندن شیمی دهم دهمی ها بیان 278 بازدید | 9 پست چجوری بخونیم که مسلط شیم مثلا حفظ کنیم ؟؟ مطلب خاصی به ذهنم نمیاد، فعلا قدر منو بدونید 1403/04/29 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13569 دهم نیستم .شیمی حفظی نیست قشنگم، شیمی رو باید بفهمی و تحلیل بکنی .وتست زیاد بزنی ویدیو های استاد آقاجانی رو بهت توصیه میکنم. ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
peranses79 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 398 دهم نیستم .شیمی حفظی نیست قشنگم، شیمی رو باید بفهمی و تحلیل بکنی .وتست زیاد بزنی ویدیو های استاد آقا ... من دهمم هنوز واسه کنکور نمیخونم مطلب خاصی به ذهنم نمیاد، فعلا قدر منو بدونید
bidmeshk عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 8331 درسنامه مبتران رو بخون قسمت قسمت بعد متن کتاب همون قسمت بعد تست بزنکامل که تموم شد از درسنامه ی خلاصه جمع و جور بنویس که سریای بعد فقط همون خلاصه و متن کتاب رو بخونی به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13569 من دهمم هنوز واسه کنکور نمیخونم کتاب رو بخون و از سایت آلا استفاده کن پس. ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
tanin_tamadon عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 485 چقدر نی نی سایت همه بچه شدن....قبلا ک بودم همه خانوم های بزرگ تر از من بودن فقط
peranses79 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 398 چقدر نی نی سایت همه بچه شدن....قبلا ک بودم همه خانوم های بزرگ تر از من بودن فقط من بچه نیستم دانش آموز بزرگسالم یعنی تقریبا دو برابر تو سن دارم 🙄 مطلب خاصی به ذهنم نمیاد، فعلا قدر منو بدونید
tanin_tamadon عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 485 من بچه نیستم دانش آموز بزرگسالم یعنی تقریبا دو برابر تو سن دارم 🙄 معذرت میخوام ازت 💖من اشتباه متوجه شدم ...امیدوارم موفق باشی و خبر های خوب بدی بهمون..