2777
2789

بنظرم چیزی به اسم عشق و عاشقی وجود نداره. فقط باید ببینی کدوم مرد بیشتر برات ارزش قائله و بهت اهمیت میده. عشق خالی رو بذار در کوزه ابشو بخور .

همش هیجانه اولیه س که فروکش میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر نهایت ۱۷ ماه برای مرد جذابیت دارند بعد اون مثل عضو خانواده عادی میشه براشون کسی واقعا عاشقه که بعد این تایم هم مثل روز اول پات بمونه و خیانت نکنه

شاید که خدا اینجوری خواسته

من ادم های واقعا عاشق در بین سن و سالدار ها میبینم اما بین جوون تر ها خیلی کمرنگ شده 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
چون خودم دلبستم و عاشقم اونم عشق یه طرفه.. حرفتو تایید نمی کنم💔🦥👐🏻

منم دلبستم ۴ سال زجر کشیدم بنظر یه چیز مسخره س ک باعث عذابه فقط. جلو ادمی ک دوسش داری ضعیفی اونم هر جور بخواد باهات رفتار میکنه

عشق هست قطعا چون تموم این دنیا از روی عشق و لطف خلق شده.. ما با عشق از خودِ شخصیمون بیرون میایم و بی نیاز میشیم چون رشد میکنیم و همه چیز برای ما زیبا میشه و آزادانه انتخاب میکنیم ولی وابستگی ما رو محدودتر میکنه و این مَنِ شخصیمون رو قوی تر و نیازمندتر میکنه..