2777
2789
عنوان

کرجی ها بیان سوال مهم دارم

442 بازدید | 25 پست

سال دیگه میخواستم برم کرج برای زندگی همسایه ام که تازه از کرج برگشته داره منصرفم میکنه میگه خیلی سرد هستند اصلا خونگرم نیست و تحویل نمیگیرنت و باهات حرف نمیزنن میگه اگه تو خونه ات بلایی سرت بیاد اصلا براشون مهم نیستو خیلی معذرت میخوام این رو میگم ولی برام سواله میگه اکثرا گرگ هستند و اگه ایتفاده براشون داشته باشی میان سمتت واسه همین حالش بد بود و برگشته بود شهرمون من خیلی تعجب کردم اصلا فکرش رو نمیکردم حالا خدایی و بدون تعصب صادقانه بیاید بگید راست میگه یا نه ؟؟؟ یا منطقع خاصی اینجوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرج و غیر کرج نداره

مگه هنورم غریبه و همسایه ها باهم رفت و آمد دارن؟

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

هم اصالتا کرجی هستم هم سالها زندگی کردم اونجا ایشون معلوم‌نیست کدوم قسمت کرج بودن کرجیا عشقن💕💕💕💕

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

من خودم کرجم 

همه نوع ادمی هست، بلاخره همه جا بدو خوب داره 

سرد بودن ک نه ولی اکثرا سرشون توکار خودشونه ولی اینجوری نیست ک مشکلی پیش بیاد کسی اهمیت نده نه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

ایشون سیاه نمایی کردن

در ضمن آدم هر جا درآمد خوبی داره هونجا خوبه

حتما درآمد خوبی نداشته

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
کدوم منطقه کرج بودهدرضمن ایشون مگه نمی دونن همه شهرنشینا همینطوری زندگی می کنن..

نه همه شهر نشین ها نه الان خودمون تو اهوازیم اینجوری نیستم یا یکی از همسایه های من از همدان هستش اونا هم خیلی صمیمی هستند با همسایه هاشون

شما کجایی هستین؟ 

ما ترکیم وقتی رفتیم کرج برای زندگی احساس میکردم همه خیلی خونگرم هستن و راحت میشد ارتباط گرفت خیلی راحت همه صحبت میکردم حتی تو تاکسی میشد دوست پیدا کرد، اینکه همه از جاهای مختلف هستن باعث میشه بعضیا خیلی راحت کارایی رو بکنند که تو شهرهای کوچک نمیشه ولی اینکه اینطوری گفته نیست

والا کرج شده۷۲ملت ما خودمون ک اصالتا کرجی هستیم خیلی کم هستیم 

اونایی که گرگ هستن ببین واس کجا هستن

و ما تا حالا همچین برخورد هایی میگی نداریم 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

نه همه شهر نشین ها نه الان خودمون تو اهوازیم اینجوری نیستم یا یکی از همسایه های من از همدان هستش اون ...

خوب صد در صد جایی که به دنیا اومدیم و بزرگ شدیم 

خیلی بیشتر دوست و رفیق داریم تا جایی که نقل مکان می کنیم

من اگه تهران بودم دوست و رفیقام ۲۰ تا بودن و با همشووون رفت آمد خانوادگی داشتم اما اومدم کرج ۳ رفیق داریم که رفیق همسرم هستن و باهاشون رفت و آمد خانوادگی داریم همسرم کرجیه

ما در کرج کنار همین مردم کاسبی می کنیم و ازشون راضی هستیم...همه چی بستگی به خود شخص داره👌👌👌

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌