2777
2789

بچه ی یکی از فامیلامون اتیسم داره البته از طیف ضعیف یعنی فقط دوست صمیمی نداره و تنهاست روانپزشک هم اتیسم ضعیف رو تایید کرده ،حالا اون مادر بی شرفش مثلا مادره خیلی عذابش میده تو چشم هاش نگاه میکنه و میگه اتیسم بدبخت اتیسمی به همه هم گفتم بچه ش اتیسم همه پشت سر اون طفلک حرف میزنن خواهر برادر هاش هم یاد گرفتن همش بهش میگن اتیسمی ،بابا اخه اون بدبخت چه گناهی داره که اینقدر سرکوفت میشنوه بالاخره ادمه شخصیت داره مغزش تو دوران جنینی خوب رسد نکرده اون چه مادری که اینجوری زجرش میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ظلم موج میزنه🤕

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

مغزش رشد کرده

فقط کمی عدم تمرکز دارن

چون طیف ضعیفه براحتی قابل حله

مادره دلش از جای دیگه پره

رو سر این طفل معصوم خالی میکنه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......