2777
2789
عنوان

برا مادر شوهرم گوشی بخرممم

183 بازدید | 10 پست

سلام من ی مادر شوهرم دارم نمیشه گف بد نمیشه گف خوبه ولی نسبت ب بعضی مادر شوهر ها خوبه حالا چن تا چیزاشو میگم هم بدی هم خوبی.خوبی هاش اینه م وقتی شوهرم سر کار نبود نمیتوتم بگم همیشه ولی 70درصدی چیزای ک میاورد از بازار بهم ازشون میاد گاهی نصفش گاهی شاید کمتر منظورم تر بار میوه و... و ی مقداری در حد دوتومن پدر شوهرم سر ماه ثابت بهمون میده.واسه دخترم م دنیا اومد بهم هیچگونه کمکی نکرد چون اون یکی نوش ک اون پسرشو خیلی دوس دارم تو ی ساختمان بود ولی من 20دیقه خونم فاصله داشت اون بچه برادر شوهرم خودش بزرگ کرد من دخترم خودم و برادر شوهرم دیگ از این شهر رفتن ما اومد نزدیکشون و وقتی پسرم ب دنیا اومد خیلی خیلی کمکم کرد الان گاهیی جایی میرم پیشش و گاهی زنگ میزنه میگه غذا درس نکن خودم درس میکنم وقتی خواستم ماشین بخرم 44گرم طلا داد ب شوهرم.پدر شوهرم ی مقدار پول داد.و حالا بدی هاش تمام ای چیزای ک گفتم 2برابرشو واسه برادر شوهرم و زنش انجام داده حتی اون غذا وقتی اینجا بودن خونشونکلا غذا درس نمیکردن.کلا بخوام خلاصه بگم اون پسرشو و عروسشو و نوهشو بیشتر از ما دوس داره.من فقط مشکلم همینه ک چرا بین بچه هاش میکنه فرق میزارم و شوهرم همشو قبول داره و همیشه طرف منه .حالا نزدیک تولدشه شوهزم گف میخوام براش جارو برقی بخرم گفتم ن حق نداری بخری ما خودمون پول نداریم (گاهی بوده هم پول نداشتیم قسط مون بدیم و داشتن و حتی قرض ندادن و گفتن نداریم)گفتم چطو موقعی پول میخواستی مادر من قرض بهت داد البته ب مدت 10رزو پسش دادیم حالا میخوایی واسه اون خرج کنی خودش کرایه خونه میگیره تازه میخواد طلا بخره خودش بره جارو بگیره اونم ناراحت شودولی قبول کرد ک اگ بگیرع ی چیز در حد500 . گوشی هم ندارع از اون ساده قدیمی ک گاهی هم خرابه ی لحظه فاز گرفتم گفتم ی گوشی براش بخریم نظر شما با این توضیح های ک دادم چیه؟

مادرشوهر خوبی هستن و حتما بخر

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر من اینه

اگر دست و بالتون بازه، به جبران اینکه یه روزی بهتون طلا داده، یه روزایی براتون غذا پخته و... براش بخر. بالاخره اونم مادره، دعای خیر میکنه براتون.

ولی اگر دستتون الان باز نیست و یه سختی میفتین، یا آدمیه که بعدا پر توقع میشه، بیخیال

آدم خوبیه ولی من باشم نمیخرم چون وظیفه میشه، پرتوقع میشه یه بار نداشته باشی بگیری ناراحت میشه.. آدمای اطراف من اینطورین من برای خانواده خودمم تولدشون گوشی هیچوقت نمیخرم چه برسه خانواده شوهر

سلام عزیزم خوبی ببخشید. توی تاپیکت موضوع بی ربط می زارم منم آیتم های آن تی تو بارداریم کم بوده خیلی می ترسم دارم آسپرین مصرف می کنم سونو بچم خوب بوده اما خییییلی ترس دارم یه اتفاقی بیوفته شما چطور شدید چ کارایی کردید 

سلام عزیزم خوبی ببخشید. توی تاپیکت موضوع بی ربط می زارم منم آیتم های آن تی تو بارداریم کم بوده خیلی ...

از دکترت بپرس حتما من اسپرین خوردم خیلی خوبه کلا تو بارداری اسپرین بخور البته با مشورت دکتر و اینم بدون استرس از خود اون بیماری خطرناک تره