2777
2789

الان ک اومدم دانشگاه دیگه اون حس زیاد بیرون رفتن و اینا رو ندارم هر روز بهم میگه چرا نمیری بیرون با دوستات😐😂همون 16 سالگی میزاشتی ممنون میشدم😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لان ک بهترع عشق حال کن 🤭😂🥰

چه عشق و حالی 😂😂 اصلا دانشگاه اون جور نیست ک فکر میکردم همه دور مواد و سیگارن دانشگاه عالیم هستم دولتیه ولی بچه ها یه جور دیگن

دوماه دیگه ۱۷ سالم میشه. من حتی ساعت ۳ نصف شب بزنم بیرون(ازشون پرسیدم) چیزی نمیگن ، زیاد براشون فرقی نداره ، اما خودم خوشم نمیاد نمیدونم چرا مثل بقیه نیستم.

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

دوماه دیگه ۱۷ سالم میشه. من حتی ساعت ۳ نصف شب بزنم بیرون(ازشون پرسیدم) چیزی نمیگن ، زیاد براشون فرقی ...

چون ادم ازادیشو که داشته باشه واسش مهم نیست بخواد انجام بده کاریو یا نه فقط این مهمه ک داشته باشتش

چه عشق و حالی 😂😂 اصلا دانشگاه اون جور نیست ک فکر میکردم همه دور مواد و سیگارن دانشگاه عالیم هستم د ...

اصن دور مواد و سیگار نرو کسافتن اونایی ک میکشن ولی بگرد کیف کن با کسی ک شبیه خودته و درس حسابیه