2777
2789
عنوان

مهد کودک مهرشهر کرج

233 بازدید | 8 پست

دوستان من کاربر قدیمی هستم، اومدم اطلاع بدم مهد اندیشه فاز ۴ مهرشهر بشدت آلوده هست، مدیریت نالایق و پولکی که توی یکسال بجز شهریه چندین میلیون تیغ زد ما رو، محیط آروده و غیر فرهنگی که بچه بی ادب میشه، هرچی ویروس جدید اومد بچه من توی اون مهد گرفت،هربار برای هرمناسبت به اجبار کلی پول گرفت از والدین، حتی تب برفکی هم تو مهدش چرخید!!! مربی های نابلد و مدیریت بی ادب که به وقتش همه رو قورت میده نسرین یوسفی، خواستم بگم تحقیق کنید و جای خوب بفرستید منکه بچه‌م فقط مریضی کشید توی یکسال آب شد انقد مریضیای جورواجور گرفت

هرجا میبرید فقط اندیشه فاز ۴ نبرید، کادر بسیار غیرحرفه ای و اخلاق بسیار بی ادبانه، مدیری که فقط بفکر پول تیغ زدن از شماست، محیط کثیف که انواع مریضی ها رو بچه تجربه میکنه، تا عمر دارم نفرینشون میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چه مهدی بردی من ساکن فاز ۴ هستم مهد سپند رو دیدم خیلی کثیف بود موندم کجا ببرم

سلام عزیزم

مهد پرواز خوبه من تعریفشو شنیدم البته، یه مهد هم هست سهراب، اونم میگن خوبه، من راستش از وقتی از اندیشه دراوردم انقدر ریه هاش عفونت داشت دیگه نتونستم جایی ببرمش

سلام عزیزممهد پرواز خوبه من تعریفشو شنیدم البته، یه مهد هم هست سهراب، اونم میگن خوبه، من راستش از وق ...

آدرسشون رو میگی بی زحمت

ببین چندتا مادر که اندیشه میبردن خیلی تعریف کردن

چی بگم والا

وزن اولیه:۸۰/۶۰۰  هدف اول:۷۵🔓هدف دوم:۷۰🔒هدف سوم:۶۵🔒 هدف چهارم:۶۰🔒 
آدرسشون رو میگی بی زحمتببین چندتا مادر که اندیشه میبردن خیلی تعریف کردنچی بگم والا

چی بگم عزیزم... منکه بعداز مشکلاتی که پیش اومد فهمیدم مدیر چقدر لول پایین و شخصیت ضعیفی داره... فقط کافیه بوی پول رو کم حس کنه اونوقت ذات واقعیش معلوم میشه.. بچه من هرجا دکتر بردم گفتن از محیط آلوده اینجور شده، البته مشخص بود چون همیشه خیلی راحت بچه های مریض رو پذیرش میکرد و معترض میشدیم میگفتن پدرمادر شاغل هستن مجبوریم پذیرش کنیم!!!

اول بلوار ارم هستن اونا، تو نت سرچ کنی میاره