2777
2789
عنوان

پسرعمه ی عوضیم

161 بازدید | 2 پست

بابام ی کار خوبی کرد از همه‌ی فامیلاش برید میدونست چه عنی آن . دوتا فرش ۱۲ متری داریم ۱۰ ساله نشستیم چون جا نداشتیم اصلا سیار دادیم قالی شویی بعد از چندماه چرکای فرش اومد رو اصلا راضی نبودیم دیگه گذشت و مامانم گیر داد خودم باید قرشامو بشورم ما هیچ ماشین باری نداریم تو فامیل پسرعمم داره مامانم زنگ زد بیا قرشامو ببر شهرستان بشورم ( کلا ۲۰ دقیقه . ۳۰ دقیقه راهه)اولش گف باشه بعدش هرررر فیلمی بازی کرد تا بپیچونه ما که نگفتیم حتمن بیا فککردیم ادمه رو انداختیم بهش یکلام میگف ن . رفته دستشو پانسمان کرده که دستگاه افتاده روش رفتم بیمارستان😐🤣جالب اینجاس رو پانسمانشم سنجاق قفلی زده تزونایی که واسه جن اینا میزنن به لباس😂 بیمارستان آنقدر عقلش کم نیست آزینا بزنه که مشخصه داره حرف مفت میزنه از یطرفم هر دقیقه خونه ما پلاسن شام و ناهار ما حتا دوبارم نرفتیم خونشون کوفتشون شه از بس بی لیاقتن

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

این سری ک آمدن خونتون غذا آماده نکنین مادرتون دستو پاش پانسمان کنه همون سنجاقا رو پانسمان بزاره بعد بگین دستو مام اینحوری شد نتونستم غذا آماده کنم املت میخورین دخترم درست کنه  یا نون پنیر بیارین براشون

این سری ک آمدن خونتون غذا آماده نکنین مادرتون دستو پاش پانسمان کنه همون سنجاقا رو پانسمان بزاره بعد ...

مامانم میگه راهشون نمی‌دم دیگه

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.