2777
2789
عنوان

یعنی این طبیعیه که خواستگار ندارم

4832 بازدید | 182 پست

سلام،من الان ۱۹ سال وتقریبا ۸ ماه است و تاحالا حتی یک خواستگار هم نداشتم هیچی 

به نظرشما طبیعیه؟؟!!

برای خودم مهم نیست ها من درس ام مهمه و اینکه تا دکتری بخونم اما بعضی وقت ها پیش خودم میگم یعنی هیچ کس ن را دوست نداره🙃🙃هیچ خواهانی ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا ها اصلا برام مهم نبوده ها ولی از زمانی که رفتم دانشگاه اینقدر همکلاسی هام و دوست هام صحبت از این مسائل میکنن و میگن فلان خواستگار را داشتم رد کردم و... حساس شدم پیش خودم میگم حتما کسی من را نمیخواد و خواهان ندارم وگرنه با بعضی هاشون همسن ام 

خواهر منم ١٧ سالمه حالا یه خواستگار داشتم یه جوری رد میکردم با اینکه پسره موقعیت خوبیم داشت میخوام بگم داشته باشی رد میکنی ندلشته باشی هیی تو فکری الانم هی میگم چراا بیشتر فکر نکردم بعدم میگم گمشو برو درستو بخون کلا خدا هرچی بده ناراضیم😂😂😂

فکر نکن تو زمانش بهترین نصیبت میشه🥲🙃

میرسد روزی که از صمیم دل خندید

بابا ولش کن شما درست رو بخون سرموقع یه آدم حسابی میاد سراغت کم باشه با کیفیت باشه نه زیاد باشه درب د ...

اره این مسئله خیلی مهم هست ها ولی یکی از فامیل هامون دختره ۳۴ یا ۳۵ سالشه و به نظرم دیگه اون سن فایده نداره برای ازدواج شادابی و طراوت دوره ۲۰ سالگی را نداره و یکم مسن شده