2777
2789

دوستان من یک ساله عروسی کردم احساس می‌کنم دچار فرسودگی و پیری شدم از لحاظ ر‌وحی .رابطه ی عاطفی م با شوهرمم زیاد تعریفی نیست .برا شما چطوره ؟🥲

خیلیا همینن چون مردا برای زندگیشون مایه نمی‌ذارم بعد چندین سال که زن سرد شد و از همه بدش اومد تازه یادشون نیفته زن دارن

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا همینن چون مردا برای زندگیشون مایه نمی‌ذارم بعد چندین سال که زن سرد شد و از همه بدش اومد تازه ی ...

تو خونه خیلی حرف نمیزنه با بقیه اینجوری نیست ها با من اینجوره دوست داره من براش حرف بزنم 😶

مردا عشق براشون مهم نیس و خودشون و هدف و پول و کارشون اولویته 

و برای زن اول عشق 

که همین باعث سرد شدن زندگی میشه کم کم 

ولی اگه زن هم اولویت خودش باشه و هدف و بدنامه داشته باشه زندگی گرم میمونه

تو خونه خیلی حرف نمیزنه با بقیه اینجوری نیست ها با من اینجوره دوست داره من براش حرف بزنم 😶

همسر منم تا حدودی همینه. ولی بقیه باشن انقد بگو بخند می‌کنه و حرف نمیزنه بیا و ببین

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
از حالا اینجوری وای ب حال چند سال دیگه من 10 ساله ازدواج کردم خوبه خداروشکر رابطمون

عزیزم ۴سال عقد بودیم یک ساله عروسی کردیم تو این یکسال اکثرش مریض بودم کل زمستون قبل دکتر میرفتم خانواده مم ازم دورن حمایت عاطفی شون رو ندارم شوهرمم درون گرا