من یه دوستی داشتم هر رفتار زشتی باهام میکرد مراعات میکردم جوابشو نمیدادم دیگه بخاطر دوستی چیزی نمیگفتم یه بار که کاسه صبرمو لبریز کرد منم یه بارمثل خودش رفتار کردم دیدم اصلا مراعات نکرد جوابمو داد منم باهاش قطع ارتباط کردم از این افسوس میخورم که من چرا هر رفتار زشتی کرد مراعات کردم وجلوش واینسادم میگم کاش منم جوابشو میدادم
این عالم بر اساس لطف و عشق خلق شده و توی دنیا چیزی جز محبت و مهربانی و عشق جواب نمیده.... ما با قضاوت و غرور و حسادت و دخالت و نفرت و کینه و نبخشیدن به جایی نمیرسیم و نخواهیم رسید چون در آخر جهان بر پایه ی عشق و محبت میشینه....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله درستهولی این آدم خیلی حالمو خراب کرد من بهش محبت میکردم ولی اون همیشه با رفتارش آزارم میداد نمید ...
بله حق دارید ..گاهی وقتا ظاهر دنیا و حرفها و رفتارهای آدمها اِنقدر به آدم سخت میگیره که حتی پیامبران هم یه جاهایی ناامید شدند...این یعنی یادت نره همه ی ما انسانیم و اِحساس داریم و حتی اگه پیامبر هم باشی ناراحت میشی و یا شاید کم بیاری اما از اونجایی که خدا رهات نمیکنه خودش دستتو میگیره و بهت نشون میده که حقیقت فراتر از دنیاست و این سختی ها گذراست....اگه ناراحت شدی یا ناامید شدی عیبی نداره بالاخره اِحساس داری اما تَهِ دلت روشن باشه که همه چیز با یک هدف دقیق آفریده شده و داره جلو میره و همه چیز به شادی و عشق و نور خدا ختم میشه...
وَلَقَدْ نَعْلَمُ أَنَّكَ يَضِيقُ صَدْرُكَ بِمَا يَقُولُونَ وَ قُلْ لَنْ يُصِيبَنَا إِلَّا مَا كَتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلَانَا.. ما میدانیم سینهات از آنچه آنها میگویند تنگ میشود و تو را سخت ناراحت میکنند اما بگو: هرگز چیزی جز آنچه که خدا براى ما مقرر ولازم داشته به ما نخواهد رسید که او یار و یاور ماست...