2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانومای متاهل بیان

152 بازدید | 14 پست

خانوما من شش ماهه زایمان کردم و بعد ازاون متاسفانه هیچ لذتی از رابطه نبردم ولی شوهرم رفته رفته سردتر شد جوری که الان شاید تویه ماه دوسه بار رابطه داشته باشیم البته من اصلا سمتش نمیرم چون تا چهارماهگی بچم کولیک داشت بعدشم رفلاکس  همش دوریم ازهم نمیدونم چیکارکنم زندگیمون گرم بشه همش باهم بد حرف میزنیم اصلا انگار ازهم متنفریم منو شوهرم خیلی ازدواج عاشقانه ای داشتیم نمیدونم چرا اینجورشد لطفا راهنمایی کنید زندگیم خراب شده

اجیا میشه لطفا تاپیک (کاش خدا جواب بدبختی های مارم...)

رو گزارش بزنید خواهش میکنم خیلی ضروریه🥺

زدید لایک کنید واستون حمد میخونم🥺🥺🥺

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=346801565]طبیعی بودی یا سزارین؟ حستو کامل از دست دادی یا اینکه نه سرد شدی[/QUOسزارین اصلا وثت ...

نباید بزاری بچه تمام وقتت و اولویتتو پر کنه

از اول شروع کن

به خودت برس به بچت برس ب شوهرت برس

هر چیزی جای خود دارد

روزانه دوش بگیر چنبارم خودت پیقدم شو حتی با وجود بچت جای خوابتونو از هم جدا نکنید اصلا

حتی اگ شوهرت کم حوصلگی کرد و بد حرف زد ک بخاطر شرایط موجودتونه درکش کن و کوتاه بیا و کمکم دلجویی کن ازش

ان شاءالله مث قبل میشید و اوضاع نینیتم بهتر میشه

مادرا باید اینو بفهمن ک بچه میاد ک زندگی شیرین تر شه نه اینکه به هم بریزه

اینکه آره بچم روزشب فقط جیغ میزد حتی جا خوابمونم جدا کردیم چون بچم هرثانیه استفراغ داره

بچه رو ببر پیش یه متخصص خوب شما بجای حل مساله صورت مساله رو پاک کردی گلم

سلامتی و خوشبختی دخترم
گفت تا یکسال ادامه داره از چهارماهگی گرفت

عزیزم 

بچه مهمه ولی همسر از اون مهم تره زندگی داری.باید به فکر همه چی باشی

به خودت بیا.بخاطر بچت باید رژیم مناسب داشته باش

به شوهرت برس.براش وقت بزار.کاری کن پابند تو بشه نه فراری از خونه

یعنی چی جدا کردن جا.کنار هم‌بخوابین.هرچه قدر بچه اذیت کنه.اون طفل معصوم بچه هردوتاتونه.