2777
2789
عنوان

وای خدا کارم اشتباه بود

641 بازدید | 25 پست

نمی دونم کارم اشتباه بود یا نه..گفته بودم قبلا توی سن 23سالگی با یه پسری دوس بودیم به مدت 1سال به دلایلی کات کردیم تفاهم نداشتیم..الان من 30سالمه ایشون 32سالشه بعد از مدتی همو دیدین سر کار ایشون مامور تدارکت بودن منم کارم  بالاتر و حقوقم بیشتر و تو اینستاگرام هم ایشون اومد منو فالور کرد فقط در حد یه لایک هستیم البته من نسبت به این پسره یکم حس دارم و علاقه دارم...دیشب تولدم بود و 30سالم شد..این پسره بعد از مدتها اومد دایرکت و تبریک گفت و به شوخی گفت 30سالت شد شوهر نکردی..منم گفتم بلاخره یکی پیدا میشه..بهش گفتم تو.  چرا مجردموندی هنوز..بهم گفت من کسی رو ندارم..منم خواستم حسادتش تحریک کنم گفتم دوستت واسم فالو فرستاده و دوس داره با من اشنا بشه ازش پرسیدم به نظرت پسر خوبیه....جوابم نداد..😃😞نمی دونم کارم اشتباه بود یا نه..من دوسش دارم نمیخوام فکر بد کنه دربارم. دوس دارم دوباره جذبم بشه و خودش پیش قدم بشه اما نه واسه دوستی واسه ازدواج واقعا کم اوردم😢😢😢با اینکارم هم بیشتر گند زدم

خوب اگه از دوستش بپرسه و دوستش بگه همچین چیزی نیست چی ؟؟؟

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره . بد شده.

یعنی تابلوعه که دروغ گفتی و واسه جذبش اینو گفتی. یکم سنگین تر باشی بهتره

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

چیز مهمی نیست خودتو ناراحت نکن ولی دیگه نمیخواد تحریکش کنی 

اگه خیره ان شاءلله خودش پا پیش میذاره

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

در جواب ازدواجتون هم ک پرسید کاش اونطور جواب نمیدادین ک فکر کنن منتظرین یکی پیدا بشه ....

میتونستید بگید که فعلا قصد ازدواج ندارید یا مشغول کار هستین ...یا آدم دلخواه رو پیدا نکردین ...

یا هنوز از بین خواستگارا میخاین یکی رو انتخاب کنید😄😄😆😆😆

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥