2777
2789

اگه بیکاری و سردرگمی ولی هم سنو سالات یا ازدواج کردن یا شغل مناسب دارن یا زندگی خیلی خوبی دارن ولی تو کلا درجا زدی و نتونستی حتی از جات بلند شی .. این پست مخصوصا خودته ...

نگران نباش فقط تو نیستی .

زندگی واسه همه مخصوصا ما خانمونا خیلی سخت شده 

همش داریم سرکوفت میخوریم همیشه یچی واسه خجالت کشیدن از خودمون داریم... اینا همش تقصیر تو نبوده 

شاید خیلی جاها کم کاری کردی ولی مطمئن باش اگه برگردی عقب و به گذشتت عمیق نگاه کنی میفهمی ..همه چیو ...تقصیر تو نیست ...تقصیر تو نیست انقدر خودتو سرزنش نکن

افسردگی و مشکلات روحی و استرس و اظطراب اجتماعی گلوتو گرفته و هیچکس درکت نمیکنه ولی من خوب میدونم چی میکشی ...شاید توی اتاق خودتو حبس کنی یا هرجور که سعی داری به خودت امنیت بدی یه روزی مطمئنم اون دیوار لعنتیو میشکنی ...یه روزی شانس در خونه مارو هم میزنه نگران نباش  

یادت باشه زندگی همش شانسه شاید الان شانس باهات یار نیست ولی بموقعش راهشو پیدا میکنی و شانسم یاریت میکنه

خودتو سرزنش نکن تا بقیه هم سرزنشت نکنن

من میفهممت هر مشکلی که داری دیر یا زود ازش میگذری من میفهمم چون من هم دردتم منم همونجایی وایسادم که تو وایسادی 

چقدر خوب بود چون واقعا این حسا رو داشتم 

با این تفاوت که حتی من ازدواجمم خراب بود ودارم جدا میشم 💔

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه باید برای آرزوت تلاش کنی یا در اندازه ی تلاش آرزو کنی 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
چقدر خوب بود چون واقعا این حسا رو داشتم با این تفاوت که حتی من ازدواجمم خراب بود ودارم جدا میشم 💔

❤️❤️ 

امیدوارم مشکلاتت حل شن .ازینام میگذری دوباره شروع میکنی نگران نباش💔

حرفاتو خیلی خیلی چرته اینکه ما موفق نشدیم ربطی به زن بودن یا شانس نداره ربط به این داره که ما تلاش ن ...

نه منظورم این نبود گفتم این روزا سخت میگذره واسه همه مخصوصا ما خانما ... و اینکه بعضیا واقعا تلاش میکنن ولی درجا میزنن و بیشتر حرفای دلم بودن عزیزم