2777
2789
عنوان

چطوری بفهمیم جدمون کی بوده

269 بازدید | 24 پست

ثبت احوال بریم ؟

سپاس خدای را سزاست که پناه ما بی پناهان است  توفیق ده تا  عبد تو باشم  مطیع تو باشم  برای تو باشم  و به سوی تو باشم                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از خانواده‌‌ها شجره نامه داشته اند از قدیم و خوب براشون معلومه. در مورد بقیه هم اگر شناخت شجره و اجدادشون اهمیتی داشته باشه؛ 

یک شاخه‌‌ای از علوم مطالعات تاریخی داریم تحت عنوان تبارشناسی که تو حوزه‌ی تاریخ دین هم به علم انساب شناخته می‌شه و کارش دقیقا همین کاره، یکی از علمای مهم و مشهوری که این علم رو داشتند مرحوم آیت الله مرعشی نجفی بودند.

من خودم پدر بزرگمم ندیدم و نمیدونم کیه پدرم یه دونه بوده و جریانش مفصله اما پسرام جد پدریشون رو دیدن بابابزرگشون دیدن وبابای بابابزرگشون از بس که ماشالله عمرشون طولانی بود

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
خب بلاخره ماهایی که شجره نامه نداریم چیکار کنیم

عرض کردم اگر تحقیق درباره اجداد شما ارزش و توجیهی داشته باشه افرادی هستند که بتونن کارهایی انجام بده اما در مورد اکثریت خوب چنین چیزی موضوعیتی نداره.