2777
2789

جانم بگو اتفاقا امروز تو خونه بعد یه سال برقشو وصل کردم قبلا خیلی استفاده میکردم یساله بخاطر جابجایی برقش وصل نبود

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم بگو اتفاقا امروز تو خونه بعد یه سال برقشو وصل کردم قبلا خیلی استفاده میکردم یساله بخاطر جابجایی ...

یعنی تازه میخوای استفاده کنی 

چطور یکسال دست بهش نزدیک عزیزم 

اسمش چیه؟

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!
یعنی تازه میخوای استفاده کنی چطور یکسال دست بهش نزدیک عزیزم اسمش چیه؟

نه بابا ده ساله خریدم مارک ال جی چندسال مدام استفاده کردم دوسال تو یه خونه بودم که جا برا ظرف شویی نداشت بعد که اومدم خونه خودم نصبش کردم چون برا لباسشویی وظرفشویی یه پریز برق بود دیگه تنبلی همسر خان یکشال طول کشید همت کنه  که امروز برام نصبش کردواستفاده کردم خیلی ازش راضیم 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....