2777
2789
عنوان

درمان افسردگی

130 بازدید | 9 پست

سلام به همگی ... اگر سابقه ی تاپیک های منو ببینید از مرداد شهریور پارسال شروع شد حال بدم... و تا الان شب و روزای بدی رو گذروندم با کابوس با گریه با حال بد و وحشتناک... چهار ماهه توی درمانم.

دوستان میخام بدونم آیا این حال بد همه گیره؟ من فکر می کنم فقط خودم تنها اینجوریم و همه حالشون خوبه دخترای همسن من افسردگی اضطراب نوشخوار فکری و... ندارن

میشه شما هم تجربتونو بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بذار بهت بگم، از بچگی افسردگی تو وجودم بود ولی سه چهارسالیه که خودشو بد جور نشون میده. بعضی وقتا دلم میخواد بمیرم. بعضی وقتا هم خوبم.. بعضی وقتا هم عادی زندگی میکنم ولی توی وجودم یکی انگار داره نفس آخرشو میکشه. بخاطر مشکلات خانوادگی و زندگی سخته بیشتر. البته من جدیدا استرسی شدم پنیک میکنم. عصبی میشم و زیاد گریه میکنم سر هرچیز کوچیک. هیچ راه حلی براش پیدا نکردم. همه میگن برو روانشناس ولی شرایطشم ندارم💔

یکی سر پا موند و رسید:)

من بذار بهت بگم، از بچگی افسردگی تو وجودم بود ولی سه چهارسالیه که خودشو بد جور نشون میده. بعضی وقتا ...

باورت نمیشه اگر بگم چه شرایط سخت و بدی رو گذروندم... به زور خانواده میرفتم حمام ولی از وجود خودم میترسیدم با حوله فرار میکردم نیومدم وسط حال تند تند راه میرفتم و گریه می کردم... همه کار کردم برای خوب شدن ... ی خانمی توی همین نی نی سایت بهم گفت اگر دفع سموم کنی حالت بهتر میشه و منم به حرفاش گوش دادم چون راه دیگه ای نداشتم