2777
2789
عنوان

بدترین کارو شوهرم ظهری درباره زندگیمون کرد😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 45 پست
الان خیلی ناراحتم که دیگه همون ماهی یبارم همو نداریم ،من گرمم اون سرد تا حالا تحمل کردم واز الان میخ ...

بهش گفتی خودارضایی میکنی؟ من نمیکنم این کارو رابطمون منظمه ولی فک میکنم اگه این کارو کنمو همسرم بفهمه میکشه منو😐☹️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالشه؟ منم همین مشکل رو با پارتنرم داشتم کات کردم

من 30اون 39بهترین کارو کردی، من شوهرم همه چیش خوبه الا این همین موضوعو نه میشه به کسی بگی نه تحمل کنی خیلی سخته 

خدایا شکرت🌹
بهش گفتی خودارضایی میکنی؟ من نمیکنم این کارو رابطمون منظمه ولی فک میکنم اگه این کارو کنمو همسرم بفهم ...

نه اون که خوابید ،وقتی کاریخ خودش انجام میده چرا باید برای من منعش کنه ،قبلا خیلی بهش گفتم که منم میشم مثل خودت که احتیاجی بهت نداشته باشم ولی تا اینو میگم همون شب میاد سمتم  بعد تمام دوباره روزی از نو

خدایا شکرت🌹
بهش گفتی خودارضایی میکنی؟ من نمیکنم این کارو رابطمون منظمه ولی فک میکنم اگه این کارو کنمو همسرم بفهم ...

شلید چون شوهذچرت اینکارو نمیکنه وبد میدونه خیلی براش سخته شوهر من اگه بد میدونست تو گوشیش فیلم بد نمیدید وخودارضایی کنه

خدایا شکرت🌹
من 30اون 39بهترین کارو کردی، من شوهرم همه چیش خوبه الا این همین موضوعو نه میشه به کسی بگی نه تحمل کن ...

درک میکنم آره خیلی سخته...آدم به خودش میگه مگه من چه ایرادی دارم که این اصلا حس نداره؟!  من ۲۷ سالمه پارتنرم ۴۱ سال... هیچوقت با اختلاف سنیمون مشکل نداشتم اما این سرد بودن هم موضوع مهمیه و آدم اذیت میشه 

نه اون که خوابید ،وقتی کاریخ خودش انجام میده چرا باید برای من منعش کنه ،قبلا خیلی بهش گفتم که منم می ...

بنظرم اگه فک میکنی مثلا باهات قهر نمیکنه و زندگیتون ب خطر نمیوفته امشب موقع خاب با حالت ناراحتی و مثلا عذاب وجدان داری بگو نیازمو برطرف نکردی مجبور شدم ذین کارو کنم حالا هم از خودم چندشم میشه هم از تو بگو حالم بده میترسم دیگه سمت تو نیام فقط دست ب این کار بزنم بنظرم تو مسائل جنسی مردا بهشون برمیخوره تا زمانی ک خودشون باشن زنشون دست ب این کار بزنه، همسر من میگه هر لحظه هرجا احساسس کردی نیاز داری ب من فقط ی اشاره کن خودمم نخام یا حال نداشته باشم نیاز تورو برطرف میکنم واقعنم همینطور ی وقتایی داشته از خستگی هلاک میشده ولی هوامو داشته

چقد عجیب که خودارضایی و به رابطه با همسرش ترجیح میده😐به این نمیگن سرد بودن هاا حتما یه مشکلی این وس ...

منم همین فکرو میکردم همه کار براش کردم الان دیگه جاهامون تو رابطه عوض کنه به جایی اون فاعل باشه منم ولی باز فیلم پور دیدنو خودار... کردنشو ترجیح میده ،منم یوقتایی میگم بعد دوازده سال حتما تکراری شدم دوتا بچه دارم وبدنم مثل قبل نیست طبیعتا

خدایا شکرت🌹
شلید چون شوهذچرت اینکارو نمیکنه وبد میدونه خیلی براش سخته شوهر من اگه بد میدونست تو گوشیش فیلم بد نم ...

اخه مردا کاری ک خودشون بکننم بازم برای زنشون بد میدونن، اره همسرمن از خودارضایی خیلی بدش میاد همیشخ میگه مجردی هربار این کارو میکردم ی اتفاق تلخ برام میوفتاده ازون موقع بد برداشته ازین کار

بنظرم اگه فک میکنی مثلا باهات قهر نمیکنه و زندگیتون ب خطر نمیوفته امشب موقع خاب با حالت ناراحتی و مث ...

قدرش بدون ،ما بزرگترین مشکل زندگیمون اینه شوهرم بدش میاد درباره رابطمون حرف بزنیم میگه خوبه منم میگم نیست میگه تو بگو گوش میکنم بعد سرشو میکنه تو گوشی واخرم من دلخور وناراحت میشم 

خدایا شکرت🌹
اخه مردا کاری ک خودشون بکننم بازم برای زنشون بد میدونن، اره همسرمن از خودارضایی خیلی بدش میاد همیشخ ...

شانس اوردی پس من از مجردیش همراهشه ،کلن کاری که باعث بشه به اون کاری نداشته باشم اجازه میده ،مثلی بگم بچه ها بریم پارک اگه شوهرم نخواد بیاد میگه اره برید

خدایا شکرت🌹