___ماهور___ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 3687 عنوان کیا ارشد دارن🙂 564 بازدید | 77 پست دوستان خواهش میکنم بگین چ جوری قبول شدین دولتی یا آزاد و چقدر وقت گزاشتین براش؟🙏🩵 لطفا لایک نکنید .سپاس 1403/04/29 | 13:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91639 دولتی با لطف خدا کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
___ماهور___ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 3687 یک هفته وقت گذاشتم دولتی قبول شدم واقعا؟ چ رشته ایی لطفا لایک نکنید .سپاس
آیس،لاته،نارگیل عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 2112 دولتی قبول شدم ،شش ماه در حد روزی سه ساعت درس خوندم و تست زدم
loveloorn_ali عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 119 واقعا؟ چ رشته ایی آبیاری گل های قالی دانشگاه مناطق محروم
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39104 دولتی قبول شدم ،شش ماه در حد روزی سه ساعت درس خوندم و تست زدم تهران؟ ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
___ماهور___ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 3687 خب چقد وقت گزاشتین حداقل ی مشورت بدین 🥲 لطفا لایک نکنید .سپاس
مامانعدس عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 2209 بستگی به رشته ت و دانشگاه و شهر داره بعضیا الکی دولتی قبول میشنبعضی رشته ها باید ….ر بخوری تا قبول شی😀بعد بستگی داره مرتبط باشی یا غیر مرتبط من غیر مرتبط بودم اگر مشاور تمیگرفتم اصلا قبول نمیشدم ولی با یک سال تلاش دولتی قبول شدم با رتبه زیر ۲۰
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39104 مشهد رشته رو هم میشه بگید ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
___ماهور___ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 3687 دولتی قبول شدم ،شش ماه در حد روزی سه ساعت درس خوندم و تست زدم منم روزی ۳ ساعت میخونم ولی هی کار پیش میاد رها میکنم وسطش دوباره برمیگردم روزهای بعدیب نظرت میتونم دولتی تهران قبول شم؟ لطفا لایک نکنید .سپاس
آیس،لاته،نارگیل عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 2112 رشته رو هم میشه بگید روانشناسی اجتماعی،ارشدم تاریخ بود