2777
2789
عنوان

مکیدن لپ برای گونه آوردن

337 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها میگن این یکی از روش های برای گونه هستش کسی تجربه ایی داره راسته یا ن ؟ 

باعث کات گونه میشه یا کلا چاقی گونه؟

من همونم ک ی روز میخواستم دریا بشم..میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم ..🙂🌱

حالا کی میمکه😂👍

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت بادکش؟بادکش سیلیکونی خیلی باحاله

🌼💛ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌼💛یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

🤣🤣نهایت کبود بشه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

من برای زاویه فک شنیدم..الان چند روزه ورزش انجام میدم مدل ماهی شدن لب یا غنچه ای کردن لب

اگه خدا بخواد من روزی صاحب دختری بشم به اسم لیا 💙🤩     راضیم به رضای تو خدا جونم👑👑👑👑 

خب خودت بکش چه کاریع

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

من برای زاویه فک شنیدم..الان چند روزه ورزش انجام میدم مدل ماهی شدن لب یا غنچه ای کردن لب

اره همونه نتیجه داد میشه بیای بم بگی گلی🥺

من همونم ک ی روز میخواستم دریا بشم..میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم ..🙂🌱