2777
2789
عنوان

اگه تو مصاحبه آموزش پرورش ازت بپرسن

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینل رو بگوهرچی جواب هات براساس علایق خودت باشه از لحنت متوجه میشنهرچیم حفظ کنی و بخوای الکی بگی او ...

اره یه روان شناس تو اتاقه از حرف زدنت همه چیو تشخیص میده😁

اللهم عجل لولیک الفرج
اره یه روان شناس تو اتاقه از حرف زدنت همه چیو تشخیص میده😁

اره دقیقا واسه همین خیلی هاش رو براساس علایق خودت جواب بده

موفق باشیی

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
بعد بگن یکی از استعداد هاتو نشون بدع😂میدونی سوالشون جوریه که از جوابای تو سوال میکشن بیرون.پس بهتر ...

خب میتونی بگی من همیشه تو توضیح مفاهیم و جا انداختنش برا بچها خوب بودم جوری که حتی دروان دانش آموزیمم همکلاسیام 

چیزی رو متوجه نمیشدن از من سوال میکردن. با توجه به شناختی که از خودم دارم معلمی و آموزش دادن باعث آرامشم میشع 

و اینکه فضای کار با دانش آموز رو دوست دارم و احساس میکنم کاریه که براش ساخته شدم

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

چرا ازمون استخدامی شرکت نمیکنید؟ممنون عزیزم🌸

راستش بعد تموم شدن دانشگاهم دوست داشتم برم اون موقع سنم کمتر بود ولی خب چون ازدواج کرده بودم شوهرم راضی نشد برم 

قسمتم نبود دیگه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

اسی اونجا حرفی نزن ک بمونی توش .ممکنه با سوالای دیگه مچت باز بشه 

خودت باش ممکنه برای حرفات کار عملی ازت بخوان 

اونا خودشون بلدن تشخیص بدن واقعا صادقانه و عاقلانه برو جلو و نتیجه رو. بسپار ب خدا ..

مصاحبه کننده توی چند دقیقه اول میفهمه ازت معلم در میاد یا نع ..خیلی دنبال جوابای خاص نباش.

لطفا لایک نکنید .سپاس
من خودمم معلمم عزیزم چ فکری میکنم 🥲

منظورم اینه فکر میکنید بقیه جاها عالی 

منم مادرم معلم بودم نصف اقواممون دبیرن 

خداییش نصبت به امتیاز میزان کار و ... درامدتون خوبه انقده غر نزنید 

من زنداییم علوم بزشکی کار میکنه شما ها اصلا شرایط کاری اونارو یا یک کارمند معمولی رو ندارید ولی همش غر میزنید 

اونا تو هر شرایطی کار میکنن 

من خودم تو یک شرکت خصوصی کار میکردم با نصف دستمزد شما بدون امتیاز و بیمه از صبح تا شب جون میکندم 

واقعا نمیدونم انتظارتون از کارتون چیه

تجربه تدریس هم داشتم واقعا کار خیییلی راحت تریه نصبت به کار اداری با یک مدیر غر غرو و بداخلاق

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

منظورم اینه فکر میکنید بقیه جاها عالی منم مادرم معلم بودم نصف اقواممون دبیرن خداییش نصبت به امتیاز م ...

ممنونم عزیزم با این لحن صحبت ترجیح میدم بحث نکنم .موفق باشی

لطفا لایک نکنید .سپاس