2777
2789
عنوان

به نظرتون مدارس بازن

183 بازدید | 6 پست

دلم برا مدرسم تنگ شده میخوام فردا برم کلاسمو ببینم🥲💔

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوشنبه صبح برو 

چجوری دلتون برا مدرسه تنگ میشه من میخوام زودتر این یسال هم تموم بشه😂🙂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

دوشنبه صبح برو چجوری دلتون برا مدرسه تنگ میشه من میخوام زودتر این یسال هم تموم بشه😂🙂

منم همین فکرو میکردم

بعدا میفهمی 😂

زندگی بعد مدرسه خیلی جهنمه 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

منم همین فکرو میکردمبعدا میفهمی 😂زندگی بعد مدرسه خیلی جهنمه

وایییی چراا من فک میکنم بعدش خوبههه 😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

وایییی چراا من فک میکنم بعدش خوبههه 😐

همش بد نیست 

دانشگاه یه جاهاییش خوبه (اگه رشتت جذاب باشه عالی تر میشه)

مشکل اصلی اینه که وقتی دانش اموزی کسی ازت انتظار پول دراوردن و شاغل شدن نداره

فقط تمرکز روی درس و کنکوره

ولی بعدش وارد سنی میشی که  باید همزمان درس بخونی به فکر ایندت شغلت ازدواجت خونه ماشین ارتباطت با دیگران و ارتباطت با فامیل باشی 

یهویی ایمانت زیر و رو میشه مغزت بیشتر مشکلاتو درک میکنه

از طرفی کار نیست و این خیلی عذاب اوره 

درواقع خوبیش اینه که دبیرستان دغدغت کمتره