2777
2789

خاله ی من

خیلی روی من سختگیر بود نمیدونم چرا واقعا

کلاس سوم که شدم و به سن تکلیف رسیدم

به زور روسری سرم کرد میخواستم برم تو کوچه بازی کنم نمیزاشت که تو  بزرگ شدی😑

الان دخترش ۱۱سالشه سر لخت و با تاپ میزنه  و بیرون محرم نامحرم سرش نمیشه بعد خالم میگه هنوز بچسس!

خیلییی دلم میگیره واقعا

من پدر و مادرم اصلا بهشون نگفته بودم اینا رو

همین الان به مامانم گفتم خیلی دلش گرفت🥲هعیییس

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

یبارم که شده به روی خاله ات بیار با ژنز و کنایه

بگو خاله انگار فقط من باید مجرم نامحرمو از ۹سالگی ب زور شما یاد میگرفتم،خداروشکر نزاشتی دخترتون مث من اذیت بشه،عقده هاتونو فقط رو من باز کردین

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

دقیقا همین رفتارو زن همسایه با من داشت😐

الان دخترش ۱۳سالشه کاملا بیحجاب تو کوچه راه میره و حتی بازی هم میکنه هیکلش هم از الان من بزرگتره حتی

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبارم که شده به روی خاله ات بیار با ژنز و کنایهبگو خاله انگار فقط من باید مجرم نامحرمو از ۹سالگی ب ز ...

حتما برای این که دلمو آروم کنم باید بگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

حتما برای این که دلمو آروم کنم باید بگم

حتما بگو

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

دقیقا همین رفتارو زن همسایه با من داشت😐الان دخترش ۱۳سالشه کاملا بیحجاب تو کوچه راه میره و حتی بازی ...

دختر خاله منم الان هم قد منه

سینه هاش کاملا از تولباسم پیداست

من خیلییی ریزه بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم دور از جونت بعد از ۱۲۰ سال 

وقتی رفتی اون دنیا 

می فهمی که لطف و رحمت خدا شامل حالت شده

که کمتر مرتکب گناه شدی 

اون بچه الان داره آخرتش خراب میشه 

اصلا خوش به حالش نیست 

همه مون آخرش می میریم 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

چیکار میشه کرد میدونم منم چند تا حرف شنیدم

واقعا یادشون میوفتم یا دختر خالمو میبینم بغض میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای منم یه پسر عمو داشتم هم سن داداشم بود بعد این پدر منو درآورده بود غیرتی بازی در می‌آورد یا عموم ...

پسر عموی من ۵سال کوچیکتره غیرتی میشه میزنم تو دهنش که حرف نزن😂😂

مثلا بعدظهر میخام برم جایی دعوا میکنه کجااا میری و اینا😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای منم عموهام و عمه هام تو همه چی خیلی الکی سمت گیری میکردن و میکنن بهمون ولی بچها خودشون خیلی بدون محدودیتن همش هم تقصیر بابامه که انگار زن و بچش دشمن خونیشن و خواهر و برادراش و بچهاشو همیشه ب ما ترجیح داد هیچ وقت حلال نمیکنم پدرم و عمه ها و عموهامو😔😔💔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
عزیزم دور از جونت بعد از ۱۲۰ سال وقتی رفتی اون دنیا می فهمی که لطف و رحمت خدا شامل حالت شدهکه کمتر م ...

من از همون بچگی علاقه داشتم به این رعایت ها و تا به الان خدارو شکر دربارش نلغزیدم
ولی بحث من اینه که بچگی نکردم
برم با همسن و سالام بازی کنم
فقط تا کلاس سومی!
بعدش که رفتیم یه شهر دیگه خودم دوست نداشتم برم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای منم عموهام و عمه هام تو همه چی خیلی الکی سمت گیری میکردن و میکنن بهمون ولی بچها خودشون خیلی بدون ...

خیلی بدهه اقا بگو اصن به شما چه؟:/

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یه شوهر خاله دارم به همه گیر میداد. مثلا میومد خونمون تنها نامحرم جمع هم خودش بود میگفت کاش جوراب می پوشیدی یا مدام درباره حجاب بقیه حرف میزد. با خواهرزاده های خودشم همینجوری بود. الان دختر پسر خودش یه وضعی ان. ولی من خندم میگیره😂 شنیدم کل محل و فامیل های خودش دربارشون حرف میزنن

و خدایی که در این نزدیکیست