2777
2789
عنوان

خانومای وارد به رنگ مو

135 بازدید | 10 پست

میخوام موهام رنگ کنم بدون دکلره در بیاد زیادم سر در نمیارم میشه راهنماییم کنید چی بیشتر بهم میاد با این تفاسیر :

پوستم روشن موهامم مشکی، چشمام قهوه ای

میخوام خیلی هم خووووشگل به روز بااااشه 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون دکلره رو موی مشکی نهایت قهوه ای روشن که مایل به زرد و نارنجی باشه در میاد۰ مگه اینکه بور باشی

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
بدون دکلره رو موی مشکی نهایت قهوه ای روشن که مایل به زرد و نارنجی باشه در میاد۰ مگه اینکه بور باشی

خودم عسلیم یه بار شانسی درآوردم 😄

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
خودم عسلیم یه بار شانسی درآوردم 😄

غیر ازینکه ترکیبی بزنی عزیزم منم موهام پرکلاغیه خیلی سخت رنگ بدون دکلره میشینه بایدیا دکلره کنی یا سه صفر بزن موهاتو قبل رنگ بعد میتونی رنگ دلخواهتو بزنی فقط یکم تن نارنجی و قرمز درش هس من تجربشو داشتم تنباکویی و طلایی زدم با دکلره خیلی روشن دراومد ولی با سه صفر قهوه ای خیلی قشنگ منتهی ب نارنجی میزد

دخته جنوبوم 😆😄