2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریع میفته زیر ۱۰ دقیقه ولی باید خیلیییی دقت کنی تا ببینیش

عزیزم انقدر بهش فکر نکن ریلکس باش فکر کن هنوز ۱۰ روز دیگه به موعدت داری برو فیلم ببین تا از یادت بره اگه چند روز دیگه نشدی دوباره تست بزن 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

عزیزم انقدر بهش فکر نکن ریلکس باش فکر کن هنوز ۱۰ روز دیگه به موعدت داری برو فیلم ببین تا از یادت بره ...

۲۲ روز از رابطه گذشته بود اینو گذاشتم احتمال اینکه منفی باشه چقدره؟

بیبی چک تو سه هفته اول بارداری رو نشون میده؟

۲۲ روز از رابطه گذشته بود اینو گذاشتم احتمال اینکه منفی باشه چقدره؟بیبی چک تو سه هفته اول بارداری رو ...

اینا رو نمیدونم ولی من ۵ هفته که بودم بتام ۱۱۶۰ بود و همون روز که جواب آزمایش گرفتم رفتم مطب و گفت باید سونو داخلی بشی من نزاشتم سونو داخلی انجام بده واسم و گفتم فقط شکمی دکترم اصرار داشت که هنوز حتی ساکشم تشکیل نشده ولی به اصرار من سونو شکمی انجام داد دیدم که بلهههه ساک تشکیل شده و کیسه زرد جنین هم داخلش بود دو هفته بعدشم رفتم قبلش تشکیل شده بود با ضربان هم داشت شما هم بزار حدودا سه چهار روز دیگه تست بده اگه خطش پر رنگ شده باشه برو آزمایش بده هرچند که بی بی چک هم خیلی خطا داره فقط با وجود آزمایش میتونی بفهمی که باردار هستی یا نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

اینا رو نمیدونم ولی من ۵ هفته که بودم بتام ۱۱۶۰ بود و همون روز که جواب آزمایش گرفتم رفتم مطب و گفت ب ...

اخه من آب منی واردم نشده 

فقط پیش آب 

اونم پیش آب قبل از انزال 

بعضی خانوما میگن با پیشاب باردار شدیم

شایدم بخاطر استرسم پریود نشدم

اخه من آب منی واردم نشده فقط پیش آب اونم پیش آب قبل از انزال بعضی خانوما میگن با پیشاب باردار شدیمشا ...

من اصلا این حرفا رو باور ندارم که با پیشاب کسی باردار شده باشه این حرفا همش بنظرم چرته باور نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚