2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودت بجه داری چرامیخای طلاق بگیری؟؟

منم بچه دارم شوهر شکاک بداخلاقه‌

اما بخاطر پسرم دارم میسوزم می‌سازم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
عزیزم خودت بجه داری چرامیخای طلاق بگیری؟؟منم بچه دارم شوهر شکاک بداخلاقه‌اما بخاطر پسرم دارم میسوزم ...

بدترین کارو میکنی لطفا پشیمونش نکن بزار خودشو نجات بده اخرش همون پسرتم افسرده و عصبی میشه 

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره
بدترین کارو میکنی لطفا پشیمونش نکن بزار خودشو نجات بده اخرش همون پسرتم افسرده و عصبی میشه

عزیزم من ک نگفتم طلاق نگیر پرسیدم ک چرا میخای  طلاق بگیری دلیلش چیه

من پسرم ۶ ماهشه طلاق بگیرم قانونی تا ۷ سال برامنه؟؟؟؟؟؟ منم ترس از جدایی از پسرمو دارم وگرنه تاالان گورمو کم میکردم از این زندگی نکبت 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
عزیزم خودت بجه داری چرامیخای طلاق بگیری؟؟منم بچه دارم شوهر شکاک بداخلاقه‌اما بخاطر پسرم دارم میسوزم ...

اره دو تاپسر ۶ و ۸ ساله

خیانت ازش دیدم و بشدت بداخلاق و بد دهنه کلا همه جوره تو زندگی اذیتم کرد ولی الان بخار بچه هام نمیتونم

جدا بشم خیلی سخته بخدا

کاش منم مثل شما تحمل میکردم. چون دوری بچه از هر

چیزی تو دنیا سخت تره

اره دو تاپسر ۶ و ۸ سالهخیانت ازش دیدم و بشدت بداخلاق و بد دهنه کلا همه جوره تو زندگی اذیتم کرد ولی ا ...

دورت بگردم قسمت این بود تایپک قبلتو خوندم ک رفته زن گرفته ایشالا خدا بزاره دلش بچه هارو بده بهت 

همین. ک ازاون زندگی نکبت رفتی خودش کلیههههه 

بخدا من شوهرم دست بزن داره بددهن بددله شکاک روانیه و.... نمیزاره هیچ جا برمممم افسرده شدم 

جفتش

خب برا مهریه که باید بری دفتر ازدواج که ازدواجتون ثبت شده

ولی اگه میخوای نفقه و بقیه حقوقت ازش بگیری خودت 

برا طلاق اقدام نکن و بزار اون دادخواست بده 

مشکلت چیه ؟ بچه هم داری

عزیزم من ک نگفتم طلاق نگیر پرسیدم ک چرا میخای طلاق بگیری دلیلش چیهمن پسرم ۶ ماهشه طلاق بگیرم قانونی ...

اگ اخلاق نداره حق پسر با توعه

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره

من خودم پشیمونم

منم سه سال با خودم همین فکراتو میکردم که نمونم تا اونا 

آرامش داشته باشن ولی انگار فقط خودمو گول میزدم

میدونم که الان خیلی بهم نیاز دارن و خودمم بهشون وابستم  همش فکرم درگیر اوناست هیچ لذتی از زندگی نمی‌برم و نخواهم برد بدون بچه هام پس چطور طلاق بگیرم😔