2777
2789
عنوان

زندایی خیر ندیده ام اشغال

409 بازدید | 19 پست

سلام . من ی زندایی و ی دختردایی دارم که خدا می‌دونه چقدرررر عقده دارن چقدررررر سراسر وجودشون عقده اس. اصلا چشم دیدن خوشبختی هیچکی هم ندارن . دخترخالم شوهر کرده ی شوهر پولدار و واقعا همه چی تموم اینا دیدن .... سوخته دخترداییم خودش خرابه یکسره سیگار میکشه و تو کوچه خیابونا وله هیچکی نمیگیرنش افتاده جون مردم برگشته گفته فلانی ( شوهر دخترخالم) دوست دختر بازی می‌کنه😐😐😐زنداییمم پشت دخترش وایستادع هعی می‌خنده و مسخره می‌کنه😳 بعد اصلا من موندم این از کجا پسررو دیدهههه آخه پسره ی شهر دیگس اصلا با اینا هم رفتامد ندارن اصلا الان دخترخالم یماهه افتاده جون شوهرش اونم های قسم میخوره میگه بابا کووو خوو نشون بدید ببینم من کووو . از خودش درآورده عوضی ی طایفه و انداخته جون هم اعصاب و روان واسه هیچکی نداشته. جالب اینجاست چند وقت پیشا هم می‌گفت اسماعیل ( شوهر اونیکی دخترخالم) از تو اینستا به خاله ی بیریخت این پیام داده😐🤣🤣خدا لعنت کنه اینجور حسودارو

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ریشه ی همچین فامیلارو بکنه از زمین

بخدا باورت میشه دخترخالم مریض شده؟ افسردگی داشت قبلا خوب شده بود یمدت تحت نظر بود الان دوباره برگشته میبرنش دکتر قرص اعصاب میخوره🥹

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

خب وقتی میدونید اینطوریه چرا به حرفش توجه میکنید؟

بازم آدم به شک میوفته دیگه بعد چنانم با قاطعیت میگن آدم میگه صد درصد راسته

دیگه دختر خاله باید یکم فکر کنه همین چیزایی که به فکر شما رسید که اون طرف اصلا این شهر نیست چرا دختر ...

عزیزم آدم کلا روانی میشه یهویی تو اینجور مواقع اصلا منطقت نمیاد رو آب 

دیگه دختر خاله باید یکم فکر کنه همین چیزایی که به فکر شما رسید که اون طرف اصلا این شهر نیست چرا دختر ...

از یطرفم این اشغالا بلدن چطوری حرف بزنن که همرو بندازن جون هم

دختر خالت مونده یه بی سر و پا بگه ف بره فرحزاد؟خب خودش خیلی غیر مستقیم و نرم شوهرشو چک کنه. با بازپر ...

بابا شوهرش خیلی خوبه اصلا تو فاز این حرفا نیست گوشی شوعرشم یکسره دستشه همه چی تو دستشه پسره خونه خریده زده به اسم این. ماشین خریده زده به اسم این یدونه باغ خریده زده ب اسم این . خب کسی بخواد خیانت کنه همچین کاری نمیکنه که فردا روزی زنش بکشه بالا که

چی بگم شما با دختر خاله حرف بزن شاید منطقی تر فکر کرد

میخان برن پیش مشاور

عزیزم آدم کلا روانی میشه یهویی تو اینجور مواقع اصلا منطقت نمیاد رو آب

نه عزیزم. مشابهش برای من اتفاق افتاد. یه ماه بعد عقد،یکی از خواستگارای سابقم از شدت سوزش خواست زهرشو بریزه. رفت محل کار شوهرم گفت زنت فلان جوره . با فلانی بوده و... به دروغ .

پس خوب بود شوهر من بیاد جنگ به پا کنه.

به اونکه گفته بود برو گمشو الدنگ،این وصله ها به زن من نمی چسبه. به خودمم گفت اینطوری شده ،قضیه چیه؟

گفتم به ولله افترای. چون قبلا تهدیدم کرده بود باهاش ازدواج نکنم ضربه میزنه فهمیدم کار کدوم بوده و به شوهرم گفتم یارو گفته بود همچین غلطی می کنه . دیگه تموم شد و رفت.