2777
2789
عنوان

کسایی ک بواسیر دارن میشه بیاین

117 بازدید | 5 پست

سلام دوستان..از درد خوابم نمیبره..پماد انتی هموروئید باریج هم استفاده کردم ولی هنوزم درد دارم چیکار کنم؟؟😭😭

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

سلام خواهرم ميشه به حرفم گوش كنى خودتو راحت كنى؟؟

سر بادمجون همونجايى همه ميدازن دور بگير آبپز كن بخور معجزشو ببين

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
سلام خواهرم ميشه به حرفم گوش كنى خودتو راحت كنى؟؟سر بادمجون همونجايى همه ميدازن دور بگير آبپز كن بخو ...

ممنون..یعنی واقعا تاثیر داره؟؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون..یعنی واقعا تاثیر داره؟؟

شك نكن

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد