2777
2789
عنوان

پای شوهرم خیلی بو میده😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 4354 بازدید | 37 پست

راه حل فقط فقط خرید جوراب صد در صد نخی مارک خوب هست. جوراب سه جفت صد تومن پلی استر هست خیلی بو می گیره.

جوراب نخی از جوراب فروشی بخرید. بگید جنس خوب نخی.

خدا بزرگتر است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوی پا از کفشه نامرغوبه داداش من خیلی پاهاش بو میداد چون همیشه کفشهای چینی میخرید یه مدته کفش های ای ...

نمیدونم والله، چون کار شوهر من ساختمونیه کفشاشون هم مخصوصه و گرون، فکر نکنم از کفش باشه، چون کفشای دیگه هم میپوشه همینجوره، البته زمان کوتاه بپوشه بو نمیگیره ها فقط طولانی پاش باشه بدجوور بو میده

جوش شیرین برای اولین بار بود رو از بین می‌بره ولی خود جوش شیرین زیاد میمونه بو میگیره یعنی باید خود کفش هم هفته ای یه بار. بشوری،منم برای پسرم میریختم دیدم با بوی پاش قاطی شده بدتر بو میده کفشش هم میشورم