2777
2789
عنوان

چرا بیدارین(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 51 پست
بگو خوببب 😂😂

خب کنجکاو بودم بدونم برا چی بیداری😂😐کی بی دلیل بیدار میمونه آخه؟ 

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفریحی نمیرم

دقیقا منم هیچ تفریحی هسچ مسافرتی نمیریم

چون همسرم اهل سفر نیست منم سوخام و ساختم

ولی دیگه باهاش کنازر اومدم ولی مجبورم کنار بیام و به روحیم اسیب میزنه 

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

کجا؟

برا عید غدیر بود

یکی گفت چیکار میکنید من ناراحت بودم بخاطر بیماریم گفتم برام مهم نی شمل گفتید مجبور با کامنت نیستی منم اعصابم واقعا خورد بود گفتم 

سایت عمومیه ریپ نزن خودمم معتقدم ولی خب....

عذرم خاستم چند با ر ندیدید

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

تازه از دورهمی برگشتیم

خواب خواب بودم رسیدم خونه مشغول تعویض لباس و مسواک و شستن صورت و ‌روتین و… شدم ، خوابم پرید 🙃

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
چون دارم از تب میمیرم

آخی😔انشالله زود خوب شی عزیزم

برا عید غدیر بودیکی گفت چیکار میکنید من ناراحت بودم بخاطر بیماریم گفتم برام مهم نی شمل گفتید مجبور ب ...

ببخشید اگه میشه تو تاپیکم دعوا نکنید. مرسی

برا عید غدیر بودیکی گفت چیکار میکنید من ناراحت بودم بخاطر بیماریم گفتم برام مهم نی شمل گفتید مجبور ب ...

اصلا یادم نمیاد 

شاید دخترم بوده گاهی با کاربری من میاد 

به هر حال اگه ناراحتی پیش اومده عذر میخوام وحلالم کنید 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
ببخشید اگه میشه تو تاپیکم دعوا نکنید. مرسی

دعوا نمیکنیم عزیزم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔