2777
2789
عنوان

اتاق خواب پله دار برای نوزاد

105 بازدید | 12 پست

سلام خانوما ما خونمون دوبلکس و دوخوابه 

اتاق اول ۹ تا پله میخوره دوباره اتاق دوم هم ۷ ۸ تا پله دیگه میخوره یعنی اتاق خوابهام روی همدیگه ان 

اتاق خودم کمد دیواری بزرگ واسه لباسام داره اتاق دوم هم همینطور یه کمددیواری کوچک 

بنظرتون اتاق طبقه ۳ رو واسه نوزادم درست کنم چجور میشع خیلی بالا و دور هس از پایین

توراهی دارم یه دخمل خوشگل😍🩷👼🏻🤰🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بزودی یه خونه هم سطح بگیری،چون با بچه سخته

خونه های دوبلکس ،سوبلکس خیلی خوشگلن اما دشمن زانوووو.

تا اونجایی که میتونی سعی کن از پله ها، کمتر بالا و پایین بری

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

چه جالبه خونه‌تون اگه اشکالی ندارع و دوست داشتی عکس بذار

ببخش ک نمیتونم عکس خونه خودمو بزارم ولی یه همچین چیزیه اون آبی هاهم اتاق خواب هان ک روی همن و هرکدوم پله میخوره

انشالله بزودی یه خونه هم سطح بگیری،چون با بچه سختهخونه های دوبلکس ،سوبلکس خیلی خوشگلن اما دشمن زانوو ...

چاره ای ندارم بخاطر متراژ کم خونمون اینسکلی ساختیمش ک دوخواب دربیاد و پزیراییم بزرگ باشه یکم پزیراییم ۴۰ متر دراومد

نه همینم خوب بود.چقدر باحالهههیه معماری متفاوت🔥

متفاوت اما اینکه بچم نمیتونه راحت تواتاقش بخوابه یا بازی کنه مدام باید منم برم پیشش و بهش سربزنم

متفاوت اما اینکه بچم نمیتونه راحت تواتاقش بخوابه یا بازی کنه مدام باید منم برم پیشش و بهش سربزنم

اولش که کوچیکه که پیش خودتونه چون اصلا نمیشه تنها باشه بعدشم تا موقعی که به درکی برسه که به خودش آسیب نزنه و بتونه مراقب خودش باشه میشه تو پذیرایی باشه.

تازه این موقعا می‌فهمه اتاق چیه و می‌تونه ازش لذت ببره اون موقع می‌ره اتاق خودش😁

در کل هم قرار نیست همه‌اش تو اتاق باشیم که پس خوبه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من