یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره من دارم هنوزم اینجوریم پدرمو دراورده یکماهه یکبند پریودم بار اول پریود عادی شدم دوباره روز چهاردهم پریودم لکه بینی دیدم قهوه ای تیره با ترشح زردرنگ قاطی روز به روز شدیدتر شد بعد یکهفته قطع شد دوباره ۵ روز بعد دوباره پریود شدم با خونریزی خیلی شدید بعد ۵ روز بعد بند اومد دوباره ۴ روز بعد دیم لکه بینی میاد قهوه ای تیره بدبو فاجعه هر روز هی لکه لینیا شدید شد تا دوهفته ادامه داشت نمیتونم بلند شم میریزه الانم یکماهه اینطوریم دیگه رد دادم .
برای من بدبو هم بود . همه اینها رو به این پیج گفتم و بهم داروی رفع عفونت مجاری ادراری بصورت پودر بهم داد مصرف کردم . من بخاطر استفاده از سرویس بهداشتی عمومی عفونت گرفتم و بعد از مصرف اون پودر که توی آب میریختم دیگه عفونت نگرفتم . فقط یک دوره یک ماهه مصرف کردم