2777
2789

پس فردا باید پریود بشم اما از حدود ۴ یا ۵ روزه پیش این ترشحاتی دارم .به رنگ قهوه ای تیره و لخته غلیظن... خطرناک نیست؟ چیکار کنم 

پد گذاشتم ولی مثلا تا پد رو بر میدارم و فک میکنم تموم شده، یهو میاد! تا حالا تجربه داشتید؟

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت من قبلاً داشتم این پیج عطاری حلش کرد Saffronbourse

مطمئنی؟ یا داری تبلیغ میکنی 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
نه نمیدونم ولی من گاهی اوقات ترشح قهوه ای و لکه بینی روز ۱۴ و ۱۵ دوره ام دارم که خب اون تایما برای ت ...

من گاهی اینارو دارم اما جدی نگرفتم

عفونت هست دیگه برو دکتر

واقعا؟ یعنی ربطی ب اینکه میخوام پریود بشم نداره؟

نه عزیزم هیچ تبلیغی در کار نیست خودمو مدیون نمیکنم از کارش مطمئنم با این حال اگر ناراضی بودی حتما بگ ...

شمام همین علائمو داشتید؟ این چه عفونتیه

آره من دارم هنوزم اینجوریم پدرمو دراورده یکماهه یکبند پریودم بار اول پریود عادی شدم دوباره روز چهاردهم پریودم لکه بینی دیدم قهوه ای تیره با ترشح زردرنگ قاطی روز به روز شدیدتر شد بعد یکهفته قطع شد دوباره ۵ روز بعد دوباره پریود شدم با خونریزی خیلی شدید بعد ۵ روز بعد بند اومد دوباره ۴ روز بعد دیم لکه بینی میاد قهوه ای تیره بدبو فاجعه هر روز هی لکه لینیا شدید شد تا دوهفته ادامه داشت نمیتونم بلند شم میریزه الانم یکماهه اینطوریم دیگه رد دادم .

واقعا؟ یعنی ربطی ب اینکه میخوام پریود بشم نداره؟

عزیزم حتما به پزشک مراجعه کن 

صدرصد عفونته سوزن و خارش داری یا نه 

من دوستم سوزن و خارش نداشت و ترشحات قهوه ای تقریبا رنگ خون داشت رفت دکتر که گفتن رحمش چسبنده شده که واسه بارداری خیلی سخته 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
شمام همین علائمو داشتید؟ این چه عفونتیه

اسم عفونت رو نمیدونم 

برای من بدبو هم بود ‌ . همه اینها رو به این پیج گفتم و بهم داروی رفع عفونت مجاری ادراری بصورت پودر بهم داد مصرف کردم . من بخاطر استفاده از سرویس بهداشتی عمومی عفونت گرفتم و بعد از مصرف اون پودر که توی آب میریختم دیگه عفونت نگرفتم . فقط یک دوره یک ماهه مصرف کردم 

آره من دارم هنوزم اینجوریم پدرمو دراورده یکماهه یکبند پریودم بار اول پریود عادی شدم دوباره روز چهارد ...

دکتر نرفتی؟