2777
2789
عنوان

خیلی وابسته داداش کوچیکم هستم

368 بازدید | 11 پست

البته کوچیک نیستا منظورم اینه از من کوچیک تره ۱۹ سالشه و من ۷ سال ازش بزرگترم 

کلاس اول بودم ک بدنیا اومد برام حکم ی عروسک ناز داشت باهاش بازی میکردم ازش نگهداری میکردم با خودم همه جا میبردمش حتی وقتی میرفتم بیرون با دوستام بازی کنم انگار ی جورایی خودم بزرگش کردم خدا مامانمون رو حفظ کنه ❤️ اما برای داداش کوچولوم انگار من مامانش بودم  ادبش اخلاقش شخصیتش همونطور ک همیشه ایده الم بود بهش یاد دادم و الان تو هم سن و سالای خودش بهترینه 

با ۱۹ سال سن ماشالله🧿 مستقله درس میخونه کار میکنه تنها زندگی میکنه توی یکسال پس انداز کرد و ماشین خرید اصلا شبیه هم سن و سالاش نیس خیلی مودب و با محبت و دوستداشتنیه خلاصه هر چیزی ک من دوست داشتم ی پسر باشه رو روش پیاده کردم 

الانم خیلییی بهش وابستم اونم همینطور خار تو دستش میره میخوام بمیرم 

هررر چیزی بخرم بخورم دلم راضی نمیشه و باید برای اونم بخرم روزی ۲ ساعت تلفنی حرف میزنیم 

الانم خیلی دلتنگشم ...😢💚

ی اتفاقی براش افتاده میشه برای سلامتیش دعا کنید غم دنیا تو دلمه.... 🤲

پ.ن : خواهشا نیاید بگید زن گرفت فلان کن بیسار کن ؛ طبیعتا هر چیزی ک احساس کنم رو زندگیش تاثیر منفی میذاره رو حذف میکنم حتی اگه اون چیز خودم باشم

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه خواهر خوبی 😍خواهرا همیشه مهربونن

دورت بگردم قطعا خودت بهترینی❤️

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

ای جان‍‌ِ دلم ♥️🥰🥰🥰🥰 قبلی شدم 🥺😍

انشاالله به حق امام حسین و این ماه‌‌ِ عزیز هرچی زودتر مشکلش حل بشه و سالم و سلامت و عاقبت به خیر باشه همیشه 🤲الهی آمین خدا نگهدار همه داداشا باشه منم عین شمام 8 سال فاصله سنی داریم مهم ترین فرد زندگیمه داداشم

خدا برای هم حفطتون کنه و این عشق درست خواهر برادری پایدار باشه

قربونت برم ممنونم خدا عزیزانت رو حفظ کنه💚

ای جان‍‌ِ دلم ♥️🥰🥰🥰🥰 قبلی شدم 🥺😍انشاالله به حق امام حسین و این ماه‌‌ِ عزیز هرچی زودتر مشکلش حل ...

قربونت برم من ی دنیا ممنون💚❤️

خدا داداش گل شمارو هم حفظ کنه 🤲😍

انشالله همیشه سالمو موفق باشه ، دو تا برادر دارم با یکی یک سال با اون یکی برادرم ده سالو شش ماه اختل ...

اخه ی عزیزمان شآءالله مشکلش حل بشهیاد خودم افتادم منم داداش کوچیکم ک دنیا اومد کلاس اول بودم و جالب ...

اصلا جز خودمون هیچکسی مارو درک نمیکنه