2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروردین هستم

فروردین ماهی . یک نگرانی پولی مالی داری تا یک زمان دیگ پوچ میشه وی خبر خوشحالی کننده داری و خبر ی بارداری ب گوشت میرس اسم مونا مینا مهسا خبر برات افتاده خبری برات فاش میشه تعجب میکنی ..

نسرین نرگس نازنین ی قدم برات برمی‌داره تعجب میکنی 

خودت از ی دوب شکی دیگ بیرون میای ...روی هورمون هات مشکل افتاده ک تا دو وعده دیگ از بین میره

دوستان من کلی فاا ل ت و تاپیک ی خانوم بود گرفتم ....دیدم زیاد شدن ب این چند نفر گفتم بیاید اینجا

خواهش میکنم برای من بگیر 

ایا به ارزوم میرسم تا چندماه دیگه ؟

خرداد ماهی ام 

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !
خواهش میکنم برای من بگیر ایا به ارزوم میرسم تا چندماه دیگه ؟خرداد ماهی ام

خرداد ...

چ کنم چ کنم پولی مالی داری ک تا ی وعده دیگ اوکی میشهجا ب جایی منزل و فعلا ندیدتا ۴ زمان دیگ این جاب جایی منزلت طول میکشه ..خودت بر سر ی دوراهی موندی ک از این دوراهی بیرون میای بلاتکلیفی ...اوضاع پولی مالیت اوکی میشه امضا خوردن سند ..تغییر تحول ..نذری کردی ادا میشه .با ی خانوم بحث وجدان داری تا یک وعده دیگ برات ب شادیه

مرداد مسیر زندگیت بازه روی موهات میخای کراتین کنی حالا درستش کنی یا خیلی ب هم ریخته شده ی تغییرشکل میخوای بدی سندی برات مهر میخوره کیس احساسات دوستت داره همزاد داری سعی کن از بین ببریش