2821
2789
میگن سفید می‌کنه نمی‌دونم بزنم یا نه

بزن واقعا سفید و روشن میکنه 

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=346741060]بزن واقعا سفید و روشن میکنه [/QUOTEحتی تو اینستا هم همه میگفتن سیب زمینی و عسل هم ص ...

اره عالیه ولی تنبلی نکن

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.

شما تاثیر شو دیدی

اره یکم پوستم سفیدتر شد صاف ترم شد البته فقط یه هفتس اینکارو کردم مطمئنم تاثیرش خیلی خوبه

اره یکم پوستم سفیدتر شد صاف ترم شد البته فقط یه هفتس اینکارو کردم مطمئنم تاثیرش خیلی خوبه

موندم چجوری بعضیا میگن ماسک های خونگی نذارین فلانه و اینا درحالیکی تاثیر دارن 

موندم چجوری بعضیا میگن ماسک های خونگی نذارین فلانه و اینا درحالیکی تاثیر دارن

پوستا فرق داره رو بعضیا واقعا تاثیر خوبی نداره یا کلا ادامه نمیدن ولی تا حالا هر ماسکی زدم خوب بود