2777
2789
عنوان

ورم زیر بغل

533 بازدید | 15 پست

سه ساله زیر هر دو بغلم ورم کرده اندازه گردو.تو بارداری اینجوری شدم.اما تا الان میترسیدم برم سونو ،الان دکتر سونو نوشته هفته جدید برم.خیلی نگرانم.کسی اینطوری بوده؟

دیروز

خواهرم بعد زایمانش اینجور شد سونو و اینا گرفت گفت از غدد شیری هستن ولی بیخیالش نشو پیگیرش باش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شد یا هنوز هستش؟

کمتر شده، صحبت دوسه هفته پیشه یکم زمان میبره بخاطر شیردهی و بارداری 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
شرانده میشه بگی چه شکلیه ؟نرمه یا سفت ؟دقیق زیر بغلشه؟مال من یکی زیر بغله یکی پایینتر

والا ندیدمش گفت زیر بغلم فکر کنم گفت سفتن 

چرا ایقدر میترسی دختر من سال هاست توده های خوش خیم و کیست دارم عیت خیالمم نیست همش یه سونو یا نمونه برداریه 

والا ندیدمش گفت زیر بغلم فکر کنم گفت سفتن چرا ایقدر میترسی دختر من سال هاست توده های خوش خیم و کیست ...

اخه خوش خیم نگرانی نداره .من مث چی میترسم

سه ساله از ترس اینکه سونو بگه مشکل جدی داری نرفتم سونو 

اخه خوش خیم نگرانی نداره .من مث چی میترسمسه ساله از ترس اینکه سونو بگه مشکل جدی داری نرفتم سونو

عزیزم خدایی نکرده اگه بدخیم بود که 3سال بهت زمان نمیداد.احتمالا غده لنفاوی ورم کرده.حتما شیر مونده تو سینه ت.برو دکتر نترس

اخه خوش خیم نگرانی نداره .من مث چی میترسمسه ساله از ترس اینکه سونو بگه مشکل جدی داری نرفتم سونو

خب از کجا میدونی چیز بدی باشه دختر خوب تو این سه سال یبار دلت به دریا میزدی میرفتی خودتو راحت میکردی

والا ما سابقه ارثی داریم 6ماه یبار چکاپ میدم تو چطور3سال تحمل کردی🫠

الان دیگه دلمو به دریا زدم هفته جدید میرم

انشاالله تنت سلامت باشه گلم امیدت به خدا باشه