2777
2789
عنوان

صدای ضربان قلب در گوش لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 7255 بازدید | 52 پست
دختر خانومتون اینطور بود که دستشو به گردنش میذاشت صدا قطع میشد؟

فک کنم یبار امتهان کرد قطع شد دوباره شروع شد برداشت

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
دختر خانومتون اینطور بود که دستشو به گردنش میذاشت صدا قطع میشد؟

شما هم دندوناتون چک کن

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترتون دندون عقلش بود ؟بعد دندونش درد میکرد رفت درست کرد؟

نه اصلا درد نکرد     بکی اینجا گفت رفته کشیده خوب شده     ما هم  بعد اماه رفتیم کشیدیم  خوب شد  شما هم دندونات چک کن

نه اصلا درد نکرد بکی اینجا گفت رفته کشیده خوب شده ما هم بعد اماه رفتیم کشیدیم خوب شد شما ...

دندون عقلش بود یا دندون های دیگه 

بعدم شرمنده سوال میکنم اگه دندون عقلش بود دندون نهفته بود یا قشنگ در اومده بود؟

میخوام ببینم از من اینجوریه

دندون عقلش بود یا دندون های دیگه بعدم شرمنده سوال میکنم اگه دندون عقلش بود دندون نهفته بود یا قشنگ د ...

دندون عقلش بود  کامل  درومده بود    عزیزم

من یه مدته گاهی اوقات که خودمم نمیدونم ربطی ب مورد خاصی داره یا نه همین ضربان با صدای هوف هوف تقریبا همچین چیزی می‌شنوم مثل اینکه گوشی آهنگ پخش کنه هی با انگشتت جلو صداشو بگیری هی برداری صداها اینجوری نبض دار میشه بعد از چند ثانیه خوب میشه دکتر گفت عروق کارتی نمی دونم چی چیه!!یه عروقیه تو گردن گفت اینجور شدی انگشتتو کمی نگه دار رو رگ کنار گردنت البته من اینکارو میکنمم خوب نمیشم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!