2777
2789
عنوان

بسته بندی

829 بازدید | 19 پست

دوستای گلم کسیی کار بسته بندی سراغ نداره که کلاهبرداری نباشه وبه همه جا ارسال کنه اگه میشناسید شمارو خدا به منم بگید خداشاهده محتاج هزار تمنم 😔😔😔😭😭😭😭

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با این اوضاع خراب چطوری دوتا بچه آوردی ؟

عزیزم اولش اوضام خوب بود دخترم رو باردارشدم شوهرم مغازه پلاستیکی داشت بعد از یه سال ورشکست شد هیچ کی ازش نخرید بخدا هرچی داشتیم دادیم زو قرضمون همون موقع که اوج بدبختیامون بود من بارداربودم ونمیدونستم😔😔😔😔😔

بعاز دنیا اومدن پسرم یکم دوباره داشتیم خوب میشدیم شوهرم تصادف خیلی خیلی شدیدی کرد والانم وضعیت مالیم افتضاحه 

سلام عزیزم ولی توی یکی از تاپیکات گفته بودی مشهد زندگی میکنی در حال حاضر نه تو روستا🤔

اول بخاطر کارشوهرم مشهد بودم ولی از وقتی ورشکست شد وتصادف کرد برگشتیم روستا

عزیزم اولش اوضام خوب بود دخترم رو باردارشدم شوهرم مغازه پلاستیکی داشت بعد از یه سال ورشکست شد هیچ کی ...

عزیزم منم تقریبا تو شرایط شما هستم ایشالله خدا کمک کنه اینقد فکر و استرس دارم داغون شدم کاش کاری بود تو خونه انجام میدادیم خداقل یخورده گرفتاریامون حل میشد

عزیزم منم تقریبا تو شرایط شما هستم ایشالله خدا کمک کنه اینقد فکر و استرس دارم داغون شدم کاش کاری بود ...

اره عزیزم کاش💔💔😭😔