2777
2789
عنوان

خواهشاً بیاین به نظرتون نیاز دارم

100 بازدید | 13 پست

سلام به همگی .ما تو دوران عقد ب سر می‌بریم  همسرم تهران کار می‌کنه و هر ۲ هفته میاد قم بنظرتون کارش درسته که با رفیقش هماهنگ می‌کنه می‌ره پیشش؟میگه شب میرم پیشش که تو خواب باشی وقتی بیدار باشی میام پیشت . 

امشبم دعوامون شد سر همین موضوع.

هستید پیامامونو بزارم؟

لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره⁦⁦^⁠_⁠^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما میرید خونه مادرشوهرتون همسرتون میره خونه دوستش؟

این هفته اره تنها بودیم .امشب من رفتم اونجا ک شب آخر هم پیش هم باشیم ولی دیدم داره وسایل جمع می‌کنه منم دعوا کردم اومدم خونه پدرم

واقعا من به جای شما ناراحت شدم شما دوستش میشناسی

از بچگی رفیقن وقتی اعتراض کردم گفت من که گفتم بمون خونه پدرت فردا بیام دنبالت .وقتی میام قم میتونم رفیقمو ببینم الآنم وقتی میرم که خوابیدی و روز کنارتم که کل وقتم در اختیارت باشم

از بچگی رفیقن وقتی اعتراض کردم گفت من که گفتم بمون خونه پدرت فردا بیام دنبالت .وقتی میام قم میتونم ر ...

عزیزم دوست جای خودش داره همسر جای خودش 

از نظر من شما اشتباه نمیکنی همسرتون دارن اشتباه میکنن

به هر حال زن وشوهر باید پیش هم باشن نه جدا 

عزیزم دوست جای خودش داره همسر جای خودش از نظر من شما اشتباه نمیکنی همسرتون دارن اشتباه میکننبه هر حا ...

نمی‌دونم دیگه دارم روانی میشم واقعا نمی‌دونم چیکار کنم میگه همین ۲ماه ک تا عروسی مونده اینجوریه بعدش بریم تهران ۲۴ساعت جلو چشمتم ببینم میخای چیکار کنی

کلا انقد روم فشاره داره به سرم میزنع برم پیش دعانویس

نمی‌دونم دیگه دارم روانی میشم واقعا نمی‌دونم چیکار کنم میگه همین ۲ماه ک تا عروسی مونده اینجوریه بعدش ...

وای عزیزم خیلی سخته درکت میکنم 

کاش یه مدت یه کم بیخیال بشی 

اخه مردا خصلتشون اینه خیلی نباید بهشون توجه کنی