2777
2789
عنوان

با همسایه ام دعوام شد

5102 بازدید | 107 پست

امروز داشتم از بیرون می اومدم یهو جلومو گرفت گفت اشغال هاتون آبش میچکه رو پله ها دوتا مشمبا بزار آب نریزه ما ساختمونمون سه طبقه است تک واحدی و من بالا هستم اون پایین منم جرری شدم گفتم اولا آب اشغال من نیس شما که حرف از نظافت میزنی و مثلا تمیزی برات مهم هست چرا تو این یک سالی که اینجا زندگی می‌کنی حیاط رو تمیز نمیکنی پشت بوم و پاگرد بالا رو تمیز نمیکنی گفت کارگر باید بیاد تمیز کنه گفتم فعلا ک کارگر نیومده شما خیلی ناراحتی نوبت خودت رو بده کارگر تمیز کنه نه اینکه ب بهانه کارگر یکسال بری بیای بقیه نوکر شما نیستن گفتم تا حالا ب روتون نیاوردم گفتم شاید ی روزی خودتون متوجه بشین اما الان میبینم ب خودم داره بی احترامی میشه گفت نه ما تمیز کردیم شما اصن تمیز نکردی گفتم اتفاقاشوهرت و پسرت هر بار شاهد بودن خودتون رو ب اون راه نزنید در ضمن این جای آب اشغال نیس شاید سگتون دستشویی کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه آب زباله هاتون می‌ریزه حق داره 

الان کل آپارتمان ها پول میزارن روی هم هر چند وقت یه بار کارگر میاد 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

گفت پاگرد و پشت بوم ما که نمیریم ما نباید تمیز کنیم گفتم شما انگار اولین بارتون هست اومدین آپارتمان قانونش همینه فردا ی جا برین هم طبقه اول باشه می‌خوابیم بگین پول خرابی آسانسور نمیدیم چون استفاده. نمی‌کنیم نمیشه که حتی من سطل تو حیاط رو تمیز میکنم اشغال هاش ک پر میشه خالی میکنم گفت خوب بچه هات اشغال میریزن در صورتی که اصن بچه های من تو پارکینگ نمیرن

نمی‌دونم چه رسمیه همیشه طبقه سومی ها آب زباله شون می‌ریزه 

از بالا تااااااا بیرون رد آبش هست 🤢

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

آروم باش زن 😂

اخه یکساله دارم با همسایه طبقه اول حیاط رو ماهی دوبار نوبتی تمیز میکنیم اصن ب روی خودش نمیاره کثافت طبقه دوم رو برداشته بعد میگه آب اشغال در صورتی که من خیلی دقت میکنم ب آب اشغال اون اصن آب اشغال نبود ی حالت ادرار بود