2777
2789
عنوان

🖤🖤🖤🖤🖤🖤

115 بازدید | 16 پست

بخاطر کلاس خیاطی با شوهرم دعوام شد اومدم خونه مامانم توی این گیرو دار فهمیدم حامله ام کسی خبر نداره کاملا ناخواسته شاید قبلاً تو فکرش بودم ولی الان اصلا بعد از ظهری بابام هی حرف میزنه به شوهرم بد و بیراه میگه برام مهم نیستا ولی صدای بلند منو استرسی می‌کنه از طرفیم هورمونام بهم ریخته زود عصبی میشم با بابام بحثم شد ..حالم خیلی خرابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا به چیزی فکرنکن واستراحت کن بزارفکرتو متمرکزکنی وراه حل درست پیداکن

آخه من کاری ندارم باور کن تو این نه خرجی داشتم در حد توانم کمک میکردم بهش میگم من الان دلم خونه نمیتونی دلداریم بدی زخم زبون نزن.

آره همین توقع دارم

خب پدردلش میسوزه برات بعضی وقتا دست خودادم نیست واونقدرفشارروهمه امون هست میخوایم خودمونوخالی کنیم درسته شماهم این وسط گناهی نداری ولی خب پدر هس

گاهی انسانم آرزوست
بد حرفا بهم زد دلم خیلی شکست

ادم دلش ازپدرش که نمیشکنه معلومه خیلی حساس شدی ببین اون پدرهرچی باشه همونه که یه سنگر خونه اش وقتی ازشوهرت خسته شدی به اونجاپناه بردی اگه پدرت اونقدر بدبود که نتونی اینموقع هم اونجابری اونوقت چی

گاهی انسانم آرزوست
خب پدردلش میسوزه برات بعضی وقتا دست خودادم نیست واونقدرفشارروهمه امون هست میخوایم خودمونوخالی کنیم د ...

می‌دونی داد میزنه خب دخترم می‌ترسه بعد من اگه دخترمو دعواش کنم میگه بچه رو اذیت نکن...در صورتی که من اینقدر خاطره بد دارم از بابام که چی...

ادم دلش ازپدرش که نمیشکنه معلومه خیلی حساس شدی ببین اون پدرهرچی باشه همونه که یه سنگر خونه اش وقتی ا ...

کجای کاری خواهر اگه یه کلام از مامانم دفاع کنم که ب حقه شاید ده بار گفته برو از اینجا بیرون ولی من دوباره اومدم

کجای کاری خواهر اگه یه کلام از مامانم دفاع کنم که ب حقه شاید ده بار گفته برو از اینجا بیرون ولی من د ...

عزیزم خودتوناراحت نکن الان اروم باش بهت قول میدم یه تارموازسرپدرت کم بشه خودتو میکشی براش یه دوستی داشتم خیلی ازپدرش مینالید وهمیشه میگفت بهمون خرجی نیمده اخلاق نداره و....هرچی من میگفتم بیخیال پدرت میگفت نه تونمیدونی چه استخوونی ازمون سوزونده گذشت تا چندسال پیش پدرشون فوت کرد منم تومراسم بودم منودید بغلم کرد هی میگفت گوه خوردم غلط کردم حالادورازجون پدرشما ولی دارم میگم هرچی باشن پدرومادرهستن وما هم اولادهستیم 

گاهی انسانم آرزوست