یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم .. you say you hot...oh man you not💆🏻♀️🖕🏻 <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆
تراجنسی یعنی اختلال جنسیتییعنی با جنسیت مادر زادی(بیولوژیکی) خودش مشکل داره
مطمئنی؟؟مشاور و روان شناس و... تایید کردن؟
مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم .. you say you hot...oh man you not💆🏻♀️🖕🏻 <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆
من چیزی نگفتمگفتم کسی اینجا هست که تر.نس باشهدر خواست دوستی بده چت کنم چند سوال
منم سوال کردم برادر..گاردی ندارم سمتت که:)
من چیزی نگفتمگفتم کسی اینجا هست که تر.نس باشهدر خواست دوستی بده چت کنم چند سوال
درخواست دادم