2777
2789

سال قبل بود تقریبا اخر سال بود دعا کردم بتونم شکاف لبم (لب شکری )بود وبه عمل نیاز داشتم عمل کنم که خدار رو شکر یه ماهه عمل کردم یادمه اون موقع ۵۰ تا لایک هم خورد .خواستم بگم دعا در حق دیگران زودتر مستجاب میشه وبه دعاهای اینجا هم اعتقاد دارم 

خدار رو شکر عمل کردم قیافه ام خیلی خوب شده ..ممنونم از همه اونا ..😍😍😍😍

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر خیلی خوشحال شدم عزیزم 🥰🫂

ممنون .❤❤

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖

الهیییی

خوشگل خانوم❤️🌱

دعا کن خدا حاجت منم بده💜

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

خدا رو شکر برا منم دعا کنید خیلی وقته چشم انتظارم❤🥺

خداوند ان شالله خیلی زود حاجت شما رو هم بده .

الهییییخوشگل خانوم❤️🌱دعا کن خدا حاجت منم بده💜

انشالله امام زمان کمک کنه .حاجت روا بشین .

میشه دعا کنید دوستم مجدد من و واسه برادرش خاستگاری کنهبهم نخندین لطفا خیلی به دعاتون نیاز دارم

ببین بعضی موقع ها نباید تو یه چیزی اصرار کنی بذار هرچی خیره پیش بیاد .

همیشه هر کاری که خودش جفت و جور شد هیچ مانعی به وجود نیومد بدون اون کار کار خوبیه حالا این ازدواج که دیگه خیلی مهمه اگه یه بار نه شنیدن یا خواستگاریت به هم خورده دیگه بذار هر چی قسمتت باشه همون میشه .