2777
2789
عنوان

دعاااا

100 بازدید | 13 پست

جایی که آدمای خوب باشند خیلی کم وجود داره غیر از اینجا که مثل خواهر و همچنین مادر دلسوز هستند.درسته پسر هستم و اینجام اما عاجزانه میخوام برام دعا کنید و طلب بخشش از خدا که بد جور گرفتاری تو زندگیم ایجاد شده روز و شب برام نمونده از این گرفتاری یا خدا حل کنه یا منو برداره که بشدت کم تحمل و بی صبرم 😭😭😭😭

خدا کمکت کنه ولی وقتی توی سختی هستی معنیش اینه گه تلاشمو باید بیشتر کنی تا موفق شي 

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مشکلی که چندین ساله ول نمیکنه روح و روانمون داغون کرده 🥲🥲

نظرم رو در مورد اصفهانیا بگم درجه یکن اصلا لنگه ندارن تو ایران، البته خودم هم اصفهانیم

ولی ملا ناراحت شدم هیچی بدتر از بیماری روح وروان نیست مثل خوره میمونه

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
نظرم رو در مورد اصفهانیا بگم درجه یکن اصلا لنگه ندارن تو ایران، البته خودم هم اصفهانیمولی ملا ناراحت ...

لطف داری هم شهری اما هر چقدر خوب بودیم بهمون بدی کردند دنیا جای خوب بودن نیست بخدا

ممنون که درکم میکنی خیلی دلم گرفته خیلی خیلی

لطف داری هم شهری اما هر چقدر خوب بودیم بهمون بدی کردند دنیا جای خوب بودن نیست بخداممنون که درکم میکن ...

میدونم حق دارید از دست ادما دلتون گرفته، ولی این یادتون باشد لطف زیاد میشه وظیفه، شاید برا همین زیاد بدی دیدید

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
این مشکلو گفتنش هم بی فایده ست واقعا چون.. نگران نباش خدا باید درست کنه چقدر شما خوبی شرمندم

خوبی  که از خودتون هست ومن کار خاصی نتونستم بکنم ولی امیدوارم مشکلتون هر چه زودتر حل بشه