2777
2789
عنوان

یخچالم بوی سگ مرده گرفته😭😭

924 بازدید | 84 پست

یه هفته خونه نبودم فیوز خونه پریده بود وقتی برگشتیم خونه، خونه یه بوی بدی میداد در یخچالو باز کردم واااااای هرچی تو فریزر بود گندیده بود. الان هر کاری میکنم بوش نمیره. وانیل اسپری کردم قهوه گذاشتم داخلش جوش شیرین و سرکه گذاشتم بازم بو میده. چیکار کنم 😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو ی پیاله ذغال بزار بزار داخل یخچال بوش میره نتیجه گرفتی برام صلوات بفرس

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

زغال خیلی خوبه

برطرف کردن بو بد با استفاده از چوببرای استفاده از به عنوان بوگیر کافی است مقداری را در ظرفی قرار داده و آن را در بگذارید‌. پس از قرار دادن در به مدت سه روز در را باز نکنید. 

خدای رنگین کمان🕊️

ما پارسال همین موقع ها به دلایلی خونمون نبودیم تا حدود یک ماه پیش و تو این مدت مثله اینکه بورد یخچال سوخته بوده دیگه کی رو دقیق نمیدونم فقط لحظه ای که وارد خونه شدیم بوی جنازه میومد و وقتی که در یخچال باز شد تا مرض استفراغ رفتیم الان هم توی حیاط کل کشو ها و ریل هاشو بیرون اوردیم توشو با چن منظوره دامستوس و هر شوینده ای که بگی شستیم ۳ روز هم تو افتاب درش باز بوده ولی هنوز قسمت فریزر بو میده

ن خواهر میخای خونه رو بفرستی رو هوا😂😯خاموش

😂😂

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚