2777
2789
عنوان

خانومایی که ماست درست میکنید

206 بازدید | 11 پست

من قبلا چند بار تو ظرف روحی یا سفالی ماست درست کردم خوب شده، امروز تو ظرف شیشه‌ای ماست درست کردم عین دفعات قبلی، بعد ۸ ساعت، ساعت ۷ از پتو بیرون اوردم بذارم تو یخچال شل و ول بود و هنوزم شله

دفعات قبلی فقط سطح ماست رو میشد ببینم دقت نکردم شله یا نه، به نظرتون خراب شده؟ یا تا صبح سفت میشه

اگه نگرفته بود چیکارش کنم؟ 

ب نظرم توشیشه نمیگیره

من تو پلاستیکی میزارم

شاید ربط نداشته باشه البته

ولی ریسک نمیکنم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال دیگه هم دارم

شیر پاستوریزه رو میجوشونم، یه سری خامه مانند ازش جدا میشه که اگه تو شیر بمونه یه دفعه میاد زیر دندون و بد میشه، این دفعه از صافی ردش کردم

چیکار کنم اینا ازش جدا نشه

احتمالا باید مقدار بیشتری ماست با شیر مخلوط می کردین ...

به ازای هر لیتر شیر ۱ قاشق غذاخوری ماست زدم، حتی یه کم بیشتر! میگم قبلا همینطوری درست میکردم خوب بود

نه از بقیه شنیدم میگیره، نوع ظرف مهم نیست

عزیزم شیرش احتمالا رو به سردی بوده ....

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
عزیزم شیرش احتمالا رو به سردی بوده ....

اخه میگم قبلا درست کردم، مثل قبل بود همه شرایطش

انگشت کوچیکو گذاشتم تو شیر ۱۰ ثانیه نگه داشتم داغ بود ولی قابل تحمل

ظرفمم قابلمه شیشه ایه، شایدم شیشه زودتر گرما رو از دست میده

خب الان شیری که نگرفته رو چیکار کنم؟ بریزم دور؟

وقتی از زیر پتو در بیاری نگرفته باشه من زیرش یه کیسه آب گرم میذارم دوباره روش پتو میذارم میگیره. از این کیسه ابگرما که میذاری روی کمر و پات.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
اخه میگم قبلا درست کردم، مثل قبل بود همه شرایطشانگشت کوچیکو گذاشتم تو شیر ۱۰ ثانیه نگه داشتم داغ بود ...

نه عزیزم تو یه قابلمه بزرگتر یه کم آب پر کن بجوشه بعد که جوشید قابلمه آب رو بذار رو میز و بعد ظرف ماست رو بذار داخل آب داغ...روش رو بپوشون....نیم ساعت دیگه یادت باشه بردار چون آب میندازه بیشتر بمونه 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht