2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم دعوا کردم بیاید😑

361 بازدید | 25 پست

اومدیم باغ فامیل شوهرم همه مرداشون هستن اینا اهنگ گذاشتن مردا اصرار کردم پاشو به من برقص محل نداد مادرشوهرم زورم کرد برو وسط دوبار گفتم محترمانه بلد نیستم چون هم محرمه هم مختلط بود چند بار که گفت با حالت خشم گقتم ولم کن نمیخوام برقصم بچه ها اینا به زور میخوان روسری و از سرم بکشن خستم کردن هرکسی اعتقاد خودشو داره به نظرتون کار بدی کردم حالا خانم قهره دلم خنک شد البته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جهنم 

بگو من دوست ندارم جلوی نامحرم برقصم و پوششم به خودم ربط داره 

وقاحت حدی داره والا 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

چقدر بی شعورن و چقدر شوهرت بی غیرته

خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل